Det verkar som att Sony av misstag läckte släppdatumet för Street Fighter 6

Det verkar som att Sony av misstag läckte släppdatumet för Street Fighter 6

Det verkar som att PlayStation Store av misstag läckte releasedatumet för Street Fighter 6 inför Game Awards som äger rum ikväll. 8 december, PST 4:30 / GMT 12:30 / AEDT 11:30.

Enligt läckan kommer Street Fighter 6 att släppas på 2 juni 2023, med Standard-, Deluxe- och Ultimate-utgåvor tillgängliga. Standarden kommer att innehålla en outfit, kodnamnet "color 10" för tillfället, som kan bäras på sex tecken, såväl som speciella titlar och dekaler. Medan Deluxe Edition erbjuder ovanstående plus ett "1 Year Character Pass", erbjuder Ultimate Edition ett "1 Year Ultimate Pass".

Uhmmmmmm läckte det bara? #SF6 #StreetFighter6 pic.twitter.com/H4JP1AeG3B8 december 2022

Se mer

Den stängda betan är inställd att köras från du sexton a December 19, vilket gör att du kan testa åtta tecken innan den släpps. Det fanns också en läcka av en åldersklassificering som höjdes; båda faktorerna tyder på att Street Fighter 6 närmar sig färdigställandet.

Även om vi skulle vilja att släppdatumet skulle komma lite tidigare, är det trevligt att få en uppfattning om när vi kan förvänta oss att se Luke och de andra träffa våra konsoler. Låt oss hoppas att det finns mer att upptäcka ikväll på The Game Awards. Vi kommer att bevaka evenemanget, så håll utkik om du inte vill missa fler spännande nyheter.