OnePlus Nord Watch är en enhet som vi visste skulle komma, eftersom OnePlus flitigt retade den bärbara enheten innan lanseringen, som den gör med många av sina produkter. Men nu har denna budgetsmartklocka kommit, så vi känner till alla specifikationer och detaljer.

Detta ännu billigare alternativ till OnePlus Watch, som inte var för dyrt till att börja med, har bland annat en AMOLED-skärm och upp till 10 dagars batteritid, vilket du hittar detaljerat nedan.

Vi har också inkluderat releasedatum och prisinformation, även om detta är ett område där det fortfarande finns frågor.

Innehållsförteckning

klippa för att jaga

  • Vad är det? En prisvärd smartklocka från OnePlus
  • När kom den ut? Nu i Indien, okänt någon annanstans
  • Hur mycket kostar det? 6999 85 ₹ (cirka 75 € / 130 € / XNUMX €)

OnePlus Nord Watch releasedatum och pris

OnePlus Nord Watch har hittills bara annonserats för Indien, där den redan är tillgänglig. Det är oklart om eller när den här bärbara datorn kommer till andra regioner. Den ursprungliga OnePlus Watch lanserades i USA och Storbritannien, så det är möjligt att Nord Watch kommer att lanseras också, särskilt eftersom dessa regioner också såg några Nord-telefoner.

Men vissa OnePlus-produkter är gjorda specifikt för Indien, så det finns ingen garanti för att OnePlus Nord Watch kommer att få en bredare release.

Hur som helst, det kostar 6999 85 INR i Indien (cirka 75 € / 130 € / 4999 AUD), men har ett tillfälligt lanseringspris på 60 55 INR (cirka 95 € / XNUMX € / XNUMX AUD). Observera att även om en lansering i USA och Storbritannien är möjlig, skulle vi inte förvänta oss att se OnePlus Nord Watch i Australien, eftersom företaget inte säljer sina produkter där.

(Bildkredit: OnePlus)

OnePlus Nord klockdesign och display

OnePlus Nord Watch kommer i ett urval av Midnight Black eller Deep Blue, en färg som appliceras på både silikonremmen och zinklegeringsfodralet.

Den har ett spänne i rostfritt stål och väger, inklusive remmen, 52,4g. Måtten är 45,2 x 37,2 x 10,4 mm och OnePlus Nord Watch är IP68-certifierad, vilket innebär att den är vattentät och dammtät.

När det gäller skärmen är det en 1,78-tums AMOLED med en upplösning på 368 x 448, 326 pixlar per tum och en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. Typisk ljusstyrka är 500 nits.

Funktioner och kondition hos OnePlus Nord Watch

OnePlus Nord Watch erbjuder 105 olika sportlägen, inklusive yoga, cricket, löpning och många andra aktiviteter. Den erbjuder också automatisk spårning av löpningar och steg, så att du inte behöver spåra dem manuellt.

Den stöder 24-timmars pulsmätning, samt sömnspårning, blodsyremätningar, menstruationscykelspårning och stressövervakning.

Denna data matas in i en dedikerad N Health-app på din telefon, som klockan paras via Bluetooth 5.2. En stor fitness utelämnande är dock GPS, som saknas här. Även om billiga wearables oftast saknar det.

OnePlus Nord Watch visar träningsappar

(Bildkredit: OnePlus)

Bortsett från hälsa och fitness, erbjuder OnePlus Nord Watch ett bibliotek med över 100 olika urtavlor, så att du kan anpassa det efter din stil. Den innehåller också vanliga smartwatch-funktioner som samtals- och meddelandeaviseringar, musikkontroller och en fjärravtryckare för telefonens kamera.

Det fungerar med både Android- och iOS-telefoner, men själva klocka OS är nog lite begränsat, för även om vi inte kan se det nämnt så är det förmodligen samma OnePlus Watch OS som standard OnePlus Watch.

Detta har nackdelen att det finns mycket färre appar än med Wear OS eller watchOS, eftersom du är begränsad till förinstallerade.

OnePlus Nord Watch-specifikationer och batteritid

OnePlus Nord Watch har 256 MB lagringsutrymme, även om det inte nämns något om chipset eller RAM.

När det gäller batteriet är det 230mAh och OnePlus hävdar att det kommer att hålla i upp till 10 dagar av "vanlig användning" och har en standbytid på 30 dagar. Den överträffade de flesta smartklockor, och det är ett trovärdigt påstående, eftersom OnePlus Watch också höll länge och levde upp till företagets påståenden.

Laddningshastigheter nämns inte, men den använder en magnetladdare för att säkerhetskopiera juicen.

Även om det ännu inte är känt om det kan hitta en plats bland våra val för de bästa smartklockorna, hoppas vi att OnePlus kommer att driva den till nya marknader så att vi kan kalla in den för granskning.

Dela detta