Vi har hört rykten om en OnePlus Nord CE 2 5G ett tag nu, och nu har OnePlus själv bekräftat att telefonen är riktig och har det namnet.

Företaget har ännu inte avslöjat telefonen ordentligt, men uppgav att telefonen kommer att tillkännages helt den 8 februari kl. 30:5 ET / 30:1 PT / 30:12 GMT eller 30:XNUMX AEDT den XNUMX februari.

Men det här är OnePlus, så naturligtvis kunde företaget inte motstå att avslöja vissa detaljer i förväg, och hävdar att OnePlus Nord CE 2 5G stöder 1W trådbunden laddning, har en tretrådig hörlursport på fem mm och en microSD-kortplats som tar emot upp till 5 terabyte. lagringsexpansion. Utöver detta, från namnet, vet vi att den stöder XNUMXG.

Företaget delade också en mörk bild av telefonen, som framhävde kamerablocket. Detta matchar läckorna och visar 4 cirklar, även om förmodligen bara 3 av dem är linser och den andra är en blixt.

(* 2 *)En tjuvtitt på OnePlus Nord CE 2

(Bildkredit: OnePlus)

Det var allt för nu, men företaget har lovat mer detaljer innan lanseringen, så bli inte förvånad om nästan allt har avslöjats officiellt före den XNUMX februari.

Vi meddelar dig så snart OnePlus hävdar mer, eller när det finns fler OnePlus Nord CE 2 5G-läckor och skvaller.

Analys: vad vi har hört hittills

Utöver vad OnePlus upptäckte gjorde läckorna ett bra jobb med att måla en bild av OnePlus Nord CE 2 5G. Om man ska tro dem har den kommande telefonen en XNUMX-tums ofta uppdaterad XNUMXHz AMOLED FHD+-skärm, XNUMX MediaTek Dimensity-chipset, upp till XNUMXGB RAM och upp till XNUMXGB lagring.

Vi hörde också att telefonen kunde ha ett 2 XNUMX mAh batteri, en XNUMX MP huvudkamera, en XNUMX MP ultravidvinkel och XNUMX MP makrokamera, samt en XNUMX MP bakre kamera.

Det verkar också köra Android XNUMX, medan inofficiella renderingar visar det med en platt skärm, små ramar och en kamera utstansad från skärmens övre vänstra hörn.

Även om vi alltid och under alla omständigheter tar läckor med en nypa salt, är det värt att notera att läckorna också exakt avslöjade de få detaljer som OnePlus nu har delat om telefonen, det enda de blev förvirrade över var uppgifterna. tillkännagivande, som vi hade hört. Det kan bli den elfte februari.

Dela detta