Olvidese de AirPods Pro la primera oferta del Black Friday

De första Black Friday-erbjudandena släpps tidigt, och vi har precis sett de högst rankade Beats Studio Buds till försäljning för bara $99.99 (var $149.95) (öppnas i en ny flik) på Amazon. Du är bara $10 rabatt på rekordpriset och en otrolig affär på ett par premium brusreducerande hörlurar.

Beats Studio Buds levererar kraftfullt, balanserat ljud med dynamiskt omfång och aktiv brusreducering. Du får också en bekväm passform med tre storlekar av medföljande mjuka öronsnäckor och full volym och spårningskontroller på öronkåporna, så att du inte behöver din enhet för att justera din musik. Beats Studio Buds erbjuder också en imponerande 8-timmars batteritid och är kompatibla med både Apple- och Android-enheter.

Beats Studio Buds är ett bra alternativ till Apples dyra AirPods Pro, som är till försäljning just nu för $234 (öppnas i en ny flik), $134 mindre än dagens Black Friday-erbjudande. Även om vi såg hörlurarna tillfälligt sjunka till $89.99 under Prime Day, är det det bästa priset vi har sett på hela året och ett fantastiskt erbjudande att dra nytta av innan det officiella Black-Friday-reaevenemanget drar igång.

Oferta de Black Friday: Beats Studio Buds

Fler tidiga Black Friday-erbjudanden

Kolla in fler fantastiska erbjudanden i vår guide för Black Friday-hörlurar och vänta på de bästa erbjudandena som kommer till dig under Black Friday Apple Deals och Amazon Black Friday-evenemanget.

Dagens bästa Beats Studio Buds -erbjudanden

Dela detta