«Ok Google» konfigurera min enhet

«Ok Google» konfigurera min enhet Google har tagit ett nytt steg mot produktinnovation genom att utveckla en av de mest kraftfulla röstassistenterna på marknaden. Det är inget mer och inget mindre än "Ok Google", teknik baserad på artificiell intelligens (AI) som kommer att konkurrera direkt med andra assistenter med ett välkänt rykte som alexa siri cortana Det fungerar genom röstkommandon, vilket avsevärt skulle minska den manuella användningen av utrustningen och möjliggöra en effektiv användning vid mottagande av en beställning. "Hej, Hey Google, konfigurera min enhet", är ett exempel på hur detta system fungerar, perfekt integrerat med både smartphones och Android- eller iOS-enheter. Men nu när vi hänvisar till det tidigare exemplet vill vi visa dig hur du konfigurerar "Ok Google" till min enhet, så var mycket uppmärksam.

Hur ställer jag in Ok Google till en enhet?

Oavsett vilket operativsystem för din mobiltelefon eller surfplatta är, är det viktiga att du har alternativ för att konfigurera dem enkelt, snabbt och säkert. Avsikten är att njuta av en attraktivt röstsystem som ytterligare optimerar din upplevelse framför vilken enhet som helst.

Konfigurera Ok Google på Android

Förfarandet kräver några enkla steg. Efteråt kan du njuta av en av de bästa Google -tjänsterna helt gratis.

Konfigurera Ok Google på iOS

För mobila eller iOS -enheter är proceduren för att konfigurera Ok Google också ganska enkel. Och för att få bra resultat finns det steg du måste följa. Att konfigurera Ok Google är extremt enkelt, oavsett enhetens operativsystem. Om du vill förbättra din upplevelse inbjuder vi dig att följa stegen som tidigare nämnts.