Som TechRadars Resident Fitness & Wellness Editor använder jag Cyber ​​​​Monday-erbjudanden för att hjälpa mig själv och andra att förbereda sig för att nå våra fitnessmål för 2023.

Jag brukar ha en lista: gå på ett visst antal yogaklasser, kör ett visst antal marklyft, utför en hel uppsättning med 10 strikta pull-ups osv. Jag har dock bara ett tydligt träningsmål 2023: att springa ett maraton.

Det är april, så Cyber​​​​​konditionserbjudanden är den perfekta tiden att förbereda mig för min vinterträning. Om du har antagit en löputmaning, som jag, kanske du är intresserad av samma erbjudanden som jag. Just nu kan du spara upp till 40 % på North Face-produkter – öppnas i en ny flik och upp till 60 % på Nike-produkter – öppnas på en ny flik under Cyber ​​​​Monday.

Jag letar efter erbjudanden som tar mig från vägen till leden. Även om maraton strikt är ett landsvägslopp, älskar jag att komma ut i naturen och kommer att göra det som en del av mitt träningsprogram med snygga nya trailskor och en North Face Thermoball Hybrid Jacket (som du kan spara £38 på) (öppnar i en ny flik) för att hålla mig varm när jag springer på vintern.

Jag har haft Nike-shorts i flera år, så jag kommer att köpa ett nytt par rabatterade Flex Stride 5-tumsshorts med Invincible Run 2, en förändring från mina vanliga Saucony Ride 15s. Kolla in alla Cyber ​​​​Monday-erbjudanden nedan - Nike-produkter är tillgängliga i USA och Storbritannien.

Innehållsförteckning

Få dessa Cyber ​​​​Monday US fitnesserbjudanden:

Cyber ​​​​​​​​​​Fitnesserbjudanden i Storbritannien:

Fler Cyber ​​​​Monday Fitness-erbjudanden i USA

Cyber ​​​​Monday fitnesserbjudanden i Storbritannien

Dela detta