Få 80+ spel och hjälp välgörenhet med Yogcasts Jingle Jam Christmas Bundle

Få 80+ spel och hjälp välgörenhet med Yogcasts Jingle Jam Christmas Bundle

När nätterna blir mörkare och dina värmeräkningar skjuter i höjden, kanske du tänker på de som är mindre lyckligt lottade än dig själv den här semesterperioden. Om du vill ge tillbaka till en särskilt värdefull sak, har Yogscasts Jingle Jam 2022 allt en generös spelare behöver för att göra nytta i vinter samtidigt som du kan njuta av fördelarna med fantastiska nya spel.

Om du har arbetat med de bästa PC-spelen och behöver ett paket att spela i jul, måste du ställa in Jungle Jam-strömmar. Från 1-14 december kommer streamers att samlas för att sprida budskapet om årets Jingle Jam (öppnas i en ny flik).

Det årliga välgörenhetsevenemanget är ett av de största inom spel och syftar till att samla in pengar till HDYES (öppnas i en ny flik) - Huntington's Disease Youth Engagement Services.

För så lite som €42 / €35 / AU$63 får du en Steam-nyckel för att ladda ner, spela och behålla över 85 spel. Det är mycket fest för pengarna.

Vi kan inte tro det här. Under de första sju timmarna av #JingleJam2022 samlade vi in ​​€1,000,000 1 2022 till våra tolv välgörenhetsorganisationer. Tack. Ni är alla fantastiska ❤️ pic.twitter.com/GopUPTtdSd XNUMX december XNUMX

Se mer

Tomtens små medhjälpare

Jingle Jam började för över ett decennium sedan 2011, när två medlemmar av den populära YouTube-spelkanalen The Yogscast bad sina prenumeranter att donera till välgörenhet istället för att ge dem julklappar.

Responsen var överväldigande positiv, tjänade över €100,000 81,516 / £146,666 XNUMX / AU$ XNUMX XNUMX, och har sedan dess blivit en av de mest hjärtvärmande jultraditionerna.

Dina pengar kan också gå till någon av följande lika viktiga välgörenhetsorganisationer:

Om det inte frigör ditt hjärta, Mr. Scrooge, kanske den här mängden spel kan göra susen:

Plague Inc Evolution genredigeringsmeny

(Bildkredit: Plague Inc: Evolution)

må bra Inc)

Bland valmöjligheterna är särskilt det nuvarande Plague Inc: Evolved. En PC-version av det populära mobilspelet som har visat sig kusligt förutseende, du kommer att skapa en dödlig sjukdom med målet att utplåna mänskligheten helt, förvandla dem till zombies eller vampyrer, eller förslava dem för att dyrka en konstig neurologisk parasit, daggmasken. .

Jag hoppas att du har uppmärksammat folkhälsonyheter eftersom du verkligen inte har någon ursäkt för att inte vara ett patogent geni just nu.

Om du letar efter något lite lättare och fånigare, eller om du bara är ett stort Stray-fan, kan Ato vara något för dig. I denna söta men dödliga plattformsspelpärla spelar du som en svärdsvingande kattunge som är väl insatt i samurajernas konst. Pixelerad grafik och sidoscrollning i massor, det är både originellt och spännande. Jag önskar att vår röda tabby hade svärd till sitt förfogande.

Oavsett din smak kan det finnas något för dig i Jingle Jams megaväska med spel.