Nvidia celebra el lanzamiento de Portal con RTX regalando RTX

Valves ikoniska Portal-spel får en omformning i december med tillstånd av Nvidia, och vi är helt överlyckliga. Den ursprungliga portalen anses allmänt vara ett av de mest ikoniska pusselspelen genom tiderna, och Nvidia kommer att ge det till användare med avancerade grafiska funktioner som full ray tracing och Nvidia DLSS 3-funktioner för att ge spelet ett fräscht nytt utseende.

Portal med RTX kommer att finnas tillgänglig som gratis officiell DLC (nedladdningsbart innehåll) för befintliga portalägare den 8 december, lagom till spelets 15-årsjubileum. Det är också den perfekta tiden för de av oss som gillar att koppla av på semestern och spela upp videor. spel.

Spelets nya utseende uppnås med hjälp av grafiska tekniker som är starkt beroende av Nvidias DLSS-teknik, med tonvikt på användningen av nästa generations DLSS 3. Serieanvändare kommer att kunna njuta av bildbehandling på en något lägre, men fortfarande märkbar nivå, med DLSS 2.

Du kan kontrollera om ditt system är kompatibelt med Portal med RTX genom att se systemspecifikationerna här.

Nvidia är värd för en Portal Global lanseringsfest med RTX den 6 december, där hela Portal-communityt bjuds in att gå med via Twitch, Youtube och Steam för tillgång bakom kulisserna, nytt spelande och kanske den mest spännande delen. - presenter! Virtuella deltagare kommer att ha en chans att vinna inte bara Portal med RTX-spelkoder, utan även GeForce RTX 4090 och GeForce RTX 4080 grafikkort!

Medan RTX 4080 kan ha fallit i svåra tider på grund av dess höga utropspris och förvirrande BOM, är det fortfarande en kraftfull (om dyr) GPU, och RTX 4090 är uppenbarligen det stora dragplåstret här. Faktum är att det kan vara det enda sättet att få tag på Nvidias nya flaggskeppskort just nu, eftersom lager fortfarande är praktiskt taget obefintligt.

Dela detta