Nya Netflix-filmer 2022: Every Original Movie Hits Streamer i år

Nya Netflix-filmer 2022: Every Original Movie Hits Streamer i år

Det är inte ofta som en stor streamer lyfter locket på hela sin årliga filmskiva i förväg, men det är precis vad Netflix beslutade att göra med sitt imponerande urval av originalfunktioner för plattformen 2022.

Det är inte en handfull nya Netflix-filmer på väg heller. I ett pressmeddelande i februari (öppnas i en ny flik) avslöjade företaget att det skulle släppa en ny film varje vecka till och med den 31 december; det vill säga vid tidpunkten för tillkännagivandet, 71 kommande titlar.

Vi har redan sett Windfall, The Adam Project, Spiderhead, Hustle, The Sea Beast, The Grey Man, Me Time, The School for Good and Evil och The Good Nurse drabbade Netflix i år, men vi är fortfarande exalterade inför filmer. kommer under de kommande månaderna.

Nedan har vi samlat detaljerna om de största i gänget, och kombinerat deras officiella sammanfattningar (som tillhandahålls av Netflix) med alla bekräftade releasedatum, trailers och promobilder för att ge dig en bättre uppfattning om vad som kommer härnäst. 2022.

För en virvelvind rundtur i streamerns show, som inkluderar nickningar till Pinocchio och Guillermo del Toros Glass Onion: A Knives Out Mystery, kolla in trailern nedan.

Matilda el musikal av Roald Dahl

Releasedatum: 9 december

Anpassad från den Tony och Olivier-belönta musikalen, berättar Matilda historien om en extraordinär tjej som, beväpnad med ett skarpt sinne och livlig fantasi, vågar ta ställning för att förändra sin historia med mirakulösa resultat. Emma Thompson, Lashana Lynch och Stephen Graham spelar huvudrollerna i denna oundvikligen lättsamma långfilm, som kommer att gå upp på biografer i Storbritannien och på Netflix utomlands.

Pinocchio av Guillermo del Toro

Releasedatum: 9 december

Den hyllade filmskaparen Guillermo del Toro ombildar Carlo Collodis klassiska berättelse om trädockan som magiskt väckts till liv för att laga hjärtat på en sörjande träsniderare vid namn Geppetto. Denna nyckfulla stop-motion-musikal följer Pinocchios busiga och egensinniga äventyr i hans sökande efter en plats i världen. Det ser också exceptionellt läskigt ut.

Glaslök: ett ojämnt mysterium

Releasedatum: 23 december

I uppföljaren till Rian Johnsons populära kriminalthriller Knives Out, återvänder Daniel Craig som detektiven Benoit Blanc (den här gången reser han till Grekland) för att dra tillbaka lagren av ett mysterium som involverar en ny grupp färgglada misstänkta. Jag hoppas att det är bättre än Death on the Nile.

Mamman

Releasedatum: maj 2023

Generisk Netflix Thriller Plot: In The Mother kommer en mördande lönnmördare (Jennifer Lopez) ut ur gömman för att skydda dottern som hon övergav för flera år sedan när hon var på flykt från farliga män (lite av en förändring av takten för Lopez efter en bländande romantisk film ). komedi Marry me...). Det var tänkt att släppas 2022, men har sedan skjutits tillbaka till maj nästa år.

vi har ett spöke

Anthony Mackie i We Have a Ghost

(Bildkredit: Netflix)

Releasedatum: TBA (nu förmodligen 2023)

Happy Death Day-regissören Christopher Landon regisserar detta kyliga familjeäventyr med Anthony Mackie och David Harbour i huvudrollerna. Efter att ha hittat ett spöke vid namn Ernest som hemsöker hans nya hem, blir Kevin och hans familj sensationer i sociala medier över en natt. Men när Kevin och Ernest blir skurkiga för att undersöka mysteriet med Ernests förflutna, blir familjen CIA:s måltavla.

moderskeppet

Halle Berry i Moderskeppet

(Bildkredit: Netflix)

Releasedatum: TBA (nu förmodligen 2023)

Moderskeppet är ett sci-fi-äventyr som följer Sara Morse (Halle Berry) ett år efter att hennes man (Omari Hardwick) mystiskt försvann från deras lantgård. När hon upptäcker ett konstigt främmande föremål under sitt hus ger sig Sara och hennes barn ut i ett lopp för att hitta sin man, sin far och viktigast av allt, sanningen. Det låter oroande.

Ditt folk

Jonah Hill i You People

(Bildkredit: Netflix)

Releasedatum: TBA (nu förmodligen 2023)

Ett nytt par och deras familjer finner sig själva undersöka modern kärlek och familjedynamik bland krockande kulturer, samhälleliga förväntningar och generationsskillnader i denna komedi från Kenya Barris. Jonah Hill (också producent), Eddie Murphy och Julia Louis-Dreyfus spelar här.

astronaut

Releasedatum: TBA (nu förmodligen 2023)

När en astronaut som skickas till kanten av galaxen för att samla mystiskt forntida damm finner hans jordeliv falla sönder, vänder han sig till den enda röst som kan hjälpa honom att försöka bygga upp det igen. Det råkar tillhöra en varelse från tidernas gryning som lurar i skuggan av ditt skepp. Adam Sandler, Carey Mulligan och Paul Dano spelar huvudrollerna i denna, som fascinerar oss mer än filmens handling.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden

netflix (öppnas i en ny flik)netflix (öppnas i en ny flik)netflix (öppnas i en ny flik)