Ny bild på tv-programmet The Last of Us

Vi fick äntligen en bättre titt på HBO:s efterlängtade TV-serie The Last of Us.

På Summer Game Fest 2022 delade showens medskapare och exekutiva producent Neil Druckmann en ny bild med stjärnorna Pedro Pascal (The Mandalorian) och Bella Ramsey (Game of Thrones) i aktion som huvudkaraktärerna Joel och Ellie.

Bilden markerar bara den andra officiella bilden från TV-programmet The Last of Us som har släppts hittills, efter att HBO delade en något mindre avslöjande tjuvtitt på serien i september förra året.

Du kan kolla in det nya tillägget via en tweet från Druckmanns Twitter-konto nedan, där skribenten också berömde sin kommande showens co-executive producent, Tjernobyl-skaparen Craig Mazin:

Spännande att dela denna förhandstitt av @PedroPascal1 och @BellaRamsey som live action Joel och Ellie 📺 Det var en ära att samarbeta med @clmazin på #TheLastofUs kommer snart till @HBO @hbomax. @PlayStation pic.twitter.com/rkfWIELNt39 juni 2022

Se mer

Baserat på Naughty Dogs hyllade tv-spelsserie med samma namn, kommer TV-programmet The Last of Us att beskriva flyktingarna Joel och Ellies resa när de försöker överleva i ett postapokalyptiskt Amerika översvämmat av Infected-liknande zombies.

Att döma av den officiella informationen och bilderna som delas hittills kommer HBO Max-serien löst att spegla handlingen i det första The Last of Us-spelet, som släpptes 2013 för PS3, även om Druckmann har bekräftat att vissa avsnitt kommer att "avvika mycket" ." från källan. material, när det gäller att fokusera på drama snarare än hardcore action.

Men vi vet att skådespelarna Troy Baker och Ashley Johnson, som spelade Joel respektive Ellie i det ursprungliga Naughty Dog-spelet, kommer att dyka upp i TV-programmet The Last of Us. Paret intog scenen på Summer Game Fest 2022 för att bekräfta sitt deltagande, men belyste inte vilka karaktärer de kommer att spela.

När det gäller släppdatumet för TV-programmet The Last of Us är juryn fortfarande ute. Tidiga rapporter hade föreslagit att serien skulle kunna komma senare i år (stjärnan Bella Ramsey tog till och med till Instagram i januari för att reta ett datum 2022), även om HBO:s innehållschef Casey Bloys nyligen avslöjade att den inte skulle komma. skärmar förrän tidigast 2023 .

Enligt Directors Guild of Canada (öppnas i en ny flik) är huvudfotograferingen för TV-programmet The Last of Us planerad att avslutas i juni, så det finns en chans att vi åtminstone får se en trailer i USA. nästa månader.

En titt bakom gardinen

Som nämnts markerar den senaste bilden från TV-programmet The Last of Us bara den andra officiella titten på HBO Max-serien som släppts hittills, men det finns många fler bakom-kulisserna-bilder just nu.

Med tanke på populariteten hos Naughty Dogs videospelsserie är det ingen överraskning att fansen har skapat en mängd konton på sociala medier som är dedikerade till att dela nyheter och rykten om programmet, med många av dessa forum som regelbundet lägger upp skärmdumpar. av Pedro Pascal och Bella Ramsey klädda som Joel. och Ellie.

Kolla in Twitter-tråden nedan, till exempel, som visar paret i konversation:

💚❤️ Nya HD-bilder. Pedro Pascal och Bella Ramsey på uppsättningen av #TheLastofUs Ph jaimep007 pic.twitter.com/E4AtkPQ4VG9 juni 2022

Se mer

Tack och lov tycks TV-programmet The Last of Us till stor del förbli trogen sitt tidsdefinierande källmaterial, och med en rapporterad seriebudget på över 155 miljoner dollar är vi spännande att se hur HBO planerar att berätta historien. Joel och Ellie kommer till liv, även om det får vänta till 2023.

Dela detta