Ingenting Telefon 1 Den officiella bilden visar att efter

Baserat på tidiga teasers kan du ha förväntat dig att Nothing Phone (1) skulle ha en helt "utomhus"-design, men talet om en genomskinlig baksida verkar ha blivit överdrivet, och den första officiella bilden av telefonen visar att även om den gör det det finns transparenta element, de flesta komponenterna är fortfarande dolda.

Du kan se några skruvar och den trådlösa laddningsspolen, men det är allt. Vad som potentiellt är mer intressant är de vita ränderna, som ser ut att kunna lysa upp. I praktiken kan det se vackert eller flashigt ut som så många speltelefoner; Vi får vänta och se.

Nothing Phone (1) ser verkligen annorlunda ut för att sticka ut från mängden, men vi kan inte undgå känslan av att det var ett missat tillfälle. Det finns så många komponenter till en smartphone, och att visa fler av dem kunde ha skapat en riktigt intressant design, full av detaljer att se.

Men vad vi faktiskt får kommer att sticka ut, så vi vill inte ligga för lågt på det.

Andra detaljer som den här bilden visar inkluderar en kamera med dubbla linser, vilket inte är mycket nuförtiden, och en vit finish, även om det är oklart om andra färger kommer att erbjudas.

Vi borde veta den 12 juli, för det är då företaget helt avslöjar Nothing(1)-telefonen, även om vi förmodligen kommer att veta mycket mer om telefonen innan dess, eftersom företaget fortsätter att läcka information om den. .

Analys: Kameran med dubbla linser kan vara en riktig höjdpunkt

Du kanske har sett den här kameran med dubbla linser besviken. När allt kommer omkring har till och med många prisvärda telefoner nu snappers med fyrlins, och även om Nothing Phone (1) inte är avsedd att vara en högklassig telefon, är den sannolikt åtminstone till mellanpris.

Men många budgettelefoner föredrar kvantitet framför kvalitet, och erbjuder helt disponibla djup- och makrosensorer tillsammans med sina riktigt användbara kameror.

Med bara två linser kunde ingenting ha förbättrat kvaliteten som dessa erbjuder. Det ser också ut som att dessa linser skulle kunna vara rimliga i storlek, vilket bådar gott, även om det är svårt att säga säkert.

Vi gissar att det här förmodligen är breda och ultravida kameror, eftersom det är normen om en telefon bara har två linser, och vi är optimistiska att de kan vara bättre exempel på vad som finns i många telefoner till samma prisklass.

Dela detta