Samsung verkar av misstag ha tappat det (bländande uppenbara) namnet på sin nya telefon; i själva verket kommer den att heta Galaxy S22.

Hur skiljer vi detta faktum utan överraskning? Börjar med den nyligen släppta mjukvaran för Samsung Galaxy Watch 4 och 4 Classic, som tydligt börjar med uppdateringen som inkluderar: "Live Wallpaper Watch face update with Galaxy S22 wallpaper".

Una captura de pantalla de la nueva actualización de Watch 4

(Bildkredit: Reddit)

Vi hittade ovanstående uppdatering när vi sökte Reddit för att se om den nya Watch 4-mjukvaran hade laddats, och vi hittade ett traditionellt fall där 2 divisioner inte pratade med varandra alls.

Samma skärmdump har publicerats 3 gånger, på 2 språk, medan uppdateringen redan är bekräftad i delar av Europa, Storbritannien, Indien och USA. Exakt samma uppdatering, formulerad som S22, släpps också. har bekräftats i Spanien , så vi är ganska säkra på att det är giltigt.

Få de bästa Samsung Galaxy S22 5G-erbjudandena nu före resten!

Vi skickar information om förbeställning av Samsung Galaxy S22 5G och de bästa erbjudandena när de blir tillgängliga.

Skicka mig information om andra relevanta produkter från Techradar och andra Future-märken.

Skicka mig information om andra relevanta tredjepartsprodukter.

Ingen spam, jag lovar. Du kan avsluta prenumerationen när som helst och vi kommer aldrig att dela dina uppgifter utan ditt tillstånd.

(*4*) Vad säger detta oss?

Medan Samsung har varit ganska öppna med att ta med en ny medlem (eller, mer troligt, medlemmar) i Galaxy S-serien till Unpacked-evenemanget, är det oklart om det kommer att heta S22.

Och även om det var ganska troligt, fanns det ett konstigt ögonblick när Samsung bytte från Galaxy S10 till S20 (antingen för att låta S-serien matcha lanseringsåret ... eller för att se till att den hade ett större modellnummer än originalet). senaste iPhone, beroende på vilken lurendrejare du var), så det fanns alltid och under alla omständigheter möjligheten att Samsung hade lanserat en namnöverraskning.

Så när du ser Galaxy S22 lansera och hör namnet på S22 kan du ta ett djupt, avslappnat andetag och gå och lägga dig, med vetskapen om att du redan visste om det innan mängden andra människor som tittade på livestreamen från Galaxy S22 ...

(Och för mer underhållning, följ med på vår Samsung Galaxy S22 live-webblogg för att få vår syn på hela evenemanget när vi ger dig alla skvaller och läckor som ledde fram till evenemanget, djupgående analyser när det händer, och (förhoppningsvis) ) chansen till tidigare visningsenheter någon gång snart).

Dagens bästa Galaxy Watch 4-erbjudanden

Namnet på Samsung Galaxy S22 bekräftades av misstag i den nya

Dela detta