Det ser ut som att Sony håller på att förbereda en ny serie spelheadset, och tack vare en nyligen genomförd läcka har vi en bra uppfattning om vad vi kan förvänta oss.

Istället för att vara märkesvaror PS5 som tidigare trådlösa Pulse 3D-headset, förbereder Sony en ny serie kallad "Inzone H-Series". Denna nya information kommer från 91Mobiles (Öppnas i en ny flik) och OnLeaks (Öppnas i en ny flik), som gav läckta produktfoton och specifikationer för tre separata headset. Uppenbarligen kommer alla dessa tre alternativ med 360-graders rumsligt ljud för spel, så det är skyldigt att göra vår lista över de bästa PS5-headseten.

Den första är den trådbundna Sony Inzone H3, ett till synes billigt alternativ. Det sitter en svart mikrofon på headsetets vänstra hörsnäcka, med anslutningskabeln bredvid. Den har också en "NC/AMB"-knapp, som erbjuder brusreducering och ett omgivande ljudläge. Detta är inte synligt i de andra bilderna av hörlurarna, som du kan se nedan - medan båda verkar vara mer premiumalternativ, skulle vi bli förvånade om det saknades helt.

Bild 1 av 3

(Bildkredit: 91Mobiles/Onleaks)

Bild 1 av 3

(Bildkredit: 91Mobiles/Onleaks)

Bild 1 av 3

(Bildkredit: 91Mobiles/Onleaks)

Bild 1 av 3

Sedan har vi Sony Inzone H7, ett trådlöst headset som har en liknande design som H3, med några knappar placerade i olika positioner. Den har också en "GAME/CHAT"-knapp, en Bluetooth-knapp för att para ihop ditt headset och en på/av-knapp. För att ansluta Inzone H7 till din PC, ingår även en USB-dongel och en USB Type-C-kabel.

Slutligen går vi vidare till det avancerade alternativet, den trådlösa Sony Inzone H9. Den är väldigt lik Inzone H7, den har samma anslutningsmöjligheter med några extrafunktioner. Med ett LED-ljus på öronkåporna skulle detta använda brusreducering för "överladdad hörsel och superskarpa reflexer".

För närvarande har Sony inte officiellt kommenterat de läckta Inzone-hörlurarna. Ingen information om pris eller releasedatum har heller inkluderats, så vi vet inte vad vi kan förvänta oss än. Med tanke på den här rapportens heltäckande karaktär misstänker jag dock att ett tillkännagivande kommer att komma.

finger på pulsen

När Sony lanserade PS5 för två år sedan tog den också med sig några officiella tillbehör, inklusive det trådlösa Pulse 3D-headsetet. Nick Pino var imponerad av vår recension och kommenterade hur lätt det var att ställa in och leverera fantastiskt stereoljud. Men tack vare en inbyggd mikrofon, byggkvalitet i plast och kortare batteritid finns det utrymme för förbättringar.

Avgörande är att Pulse inte heller är billigt, för $99 / £89.99 / AUD$110. Det kan göra Sonys Inzone-serie till ett frestande alternativ, som erbjuder 3D-ljudalternativ för spelare av alla budgetar. Det är värt att notera att en uppdatering av PS5-systemet i januari möjliggjorde 3D-ljud för TV:ns högtalare, 3D-ljud för hörlurar anses generellt vara det bästa alternativet.

Bristen på PlayStation-varumärke tyder på att Sony riktar det mot en bredare publik också, vilket stämmer väl överens med företagets senaste PC-push. Efter God of War i januari kommer Marvel's Spider-Man och Uncharted: Legacy of Thieves Collection också till PC senare i år. Och du bör veta att 3D-ljud är praktiskt taget viktigt i Uncharted: Legacy of Thieves. Så även om Pulse är PC-kompatibel, kan det visa sig vara fördelaktigt för denna marknad att gå med varumärket Inzone i det långa loppet.

Dela detta