Netflix har ställt in sci-fi-dramat Another Life efter två säsonger.

Showen, som innehöll Battlestar Galacticas Katee Sackhoff, började sin andra säsong på streamern i mitten av oktober. Netflix, som vanligtvis är väldigt snabba med att tillkännage planer på mer om en show går bra, hade varit väldigt tyst
utsikterna till en tredje säsong.

Medan Netflix ännu inte har kommenterat programmets inställda, tog Sackhoff-stjärnan till Twitter för att bekräfta att programmet inte längre finns.

Jag skulle vilja tacka alla singlar som tittade på och stöttade Another Life på @netflix Till vårt team och skådespelare, tack för att ni alltid har jobbat så hårt och varit förberedda. Jag önskar att vi kunde göra fler säsonger men tyvärr finns det inte i korten 🚀 Vi ses snart för nästa äventyr ❤️ Love Niko 21 feb 2022

Se mer

Another Life spelade Justin Chatwin, Samuel Anderson och Elizabeth Faith Ludlow mitt emot Sackhoff, med Aaron Martin, skaparen av den blodiga Slasher-antologiserien, som showrunner.

Den fokuserade på Sackhoffs Niko Breckinridge, en astronaut som leder en besättning på ett uppdrag för att utforska uppkomsten av en utomjordisk artefakt och försöka kontakta utomjordingarna som skickade den.

Uppdraget visar sig naturligtvis vara ganska komplicerat, och Breckinridge och hans besättning hamnar snabbt och ofta i alla möjliga faror.

Var avbokningen av Another Life en överraskning?

Inte riktigt. Förutom Netflix tystnad om programmets framtidsutsikter, erbjöd Sackhoff en stor ledtråd före jul när han skämtsamt svarade på ett fans tweet som antydde att streamern sällan låter en serie ta sig till sin tredje säsong.

Gillade kritikerna Another Life?

Det är rimligt att säga att Another Life inte gjorde så mycket intryck, både vad gäller hur många recensioner den fick och vad kritikerna som såg den faktiskt tyckte.

Rotten Tomatoes rapporterar att endast 6 % av de 18 recensionerna var positiva för serien, med ett genomsnittligt betyg på 4.54/10, medan det genomsnittliga IMDB-betyget för programmet var 52/100.

Har Netflix för vana att ställa in program efter två säsonger?

Ja och nej. Om en serie går bra för tittarna är streamern nyckeln till att få fler, men de har varit hänsynslösa när det gäller att skrota dyra sci-fi-dramer. OA, Sense 8, Altered Carbon och The Order togs alla bort av streamern efter två säsonger. Nu ansluter sig Another Life till denna lista.

Dela detta