En minuts recension

Nespresso Vertuo Next är en snygg maskin som skapar smidigt kaffe med briljant crema varje gång.. Vertuo Next, värd en plats bland de bästa kaffemaskinerna, är den enklaste kaffemaskinen vi har testat; allt du egentligen behöver göra är att placera en kapsel inuti och trycka på en knapp.

Du kan välja mellan fem olika koppstorlekar och rengöringen tar några sekunder, eftersom den här maskinen är praktiskt taget fri från smuts. Men på egen hand verkade Vertuo Next lite av en begränsning, eftersom du bara kan göra espresso eller amerikansk; Om du vill göra latte eller cappuccino måste du hälla dem i en separat mjölkskummare.

  • Nespresso Vertuo Next på Amazon för 143.87 €

Sin embargo, Vertuo Next värms upp snabbt och levererar konsekvent kaffe i barista-stil, men du måste köpa officiella Vertuo-kapslar och att återvinna kapslarna är inte så lätt som att bara placera dem i ditt hem genom att återvinna dem. För den ultimata bryggningsbekvämligheten kommer det dock att vara svårt att slå Vertuo Next.

Nespresso Vertuo Nästa pris och tillgänglighet

  • Listpris €159 / €149 / AU$249
(Bildkredit: Avenir)

Nespresso Vertuo Nästa recension | Jämförelse 1

Nespresso Vertuo Next är allmänt tillgänglig och ingår i Nespressos Vertuo-sortiment, som använder olika kapslar från sitt Original-sortiment. Det är inte den dyraste kaffemaskinen på marknaden, men den kan inte skumma mjölk, så du måste räkna in kostnaden för en separat mjölkskummare om det är viktigt för dig.

Design

  • Gör fem olika drycker
  • Enkel manövrering med en knapptryckning
  • kompakt

Nespresso Vertuo Next ser dyr ut med sin eleganta, slimmade design, präglade logotyp på framsidan av maskinen och böjda linjer. Även om den inte tar upp så lite plats som möjligt, på grund av vattentankens placering på baksidan, är den ett elegant tillskott till din bänkskiva och finns i en mängd olika färger för att matcha din inredning.

När vår undersökningsmaskin kom var den förpackad i en 100 % återvinningsbar förpackning, en uppfriskande förändring från massan av plast- och skumpåsar som många andra enheter är förpackade i. Det miljövänliga temat slutar inte heller där, eftersom denna Nespresso-maskin är gjord av 54 % återvunnen plast, och varumärket hävdar att alla dess kapslar nu också kan återvinnas.

Vertuo Next mäter 14,2 x 42,9 x 31,4 cm / 5,6 x 16,9 x 12,4 tum vilket gör den snygg och smal (även om den som sagt är lite lång djupt) och lätt att förvara på köksbänkskivor, även om du har ont om plats. Så länge du har ett eluttag kan du ha Nespresso Vertuo Next nästan var som helst, eftersom den praktiskt taget inte blir smutsig när den används och vattentanken är avtagbar så att du inte behöver. diskbänken.

Denna kaffebryggare läser streckkoden på varje kaffekapsel du stoppar in i så att den kan brygga ditt kaffe ordentligt. Det betyder också att du måste använda patenterade Nespresso-kapslar i Vertuo Next; maskinen är inte kompatibel med generiska kapslar. När du väl har placerat en kapsel inuti Vertuo Next använder maskinen det som Nespresso kallar "centrifugal force" för att snurra den i hög hastighet så att kaffet den producerar blir slätt och smakar gott.

Nespressos Vertuo-maskiner, inklusive Vertuo Next och Nespresso Vertuo Plus, ger dig fler alternativ vad gäller koppstorlekar än märkets Originalsortiment och du kan välja mellan fem olika koppstorlekar, allt från en espresso till en drink.41 ml. Mugghållaren på denna maskin är justerbar så att du kan använda koppar och skålar i olika höjder.

Nespresso Vertuo Nästa

(Bildkredit: Avenir)

För att förbereda en kaffe kan inget vara lättare: allt du behöver göra är att välja en kapsel, placera den inuti maskinen och trycka på knappen ovanpå maskinen. Sedan läser Nespresso-maskinen av kapseln och förbereder ditt kaffe.

Prestanda

  • Lätt att använda
  • Nästan ingen röra
  • Mjölkskum kräver en extra anordning

Att packa upp och installera Nespresso Vertuo Next tar bara några minuter och är väldigt enkelt. Vi testade den här maskinen i några veckor med en mängd olika kapslar för att få en bra uppfattning om hur denna modell fungerar och hur många olika drycker du kan göra med den.

Först och främst, om du är ganska ny på Nespresso, observera att Vertuo Nespresso-maskiner inte skummar mjölk, så om du vill njuta av drycker som latte eller cappuccino måste du köpa en separat mjölkskummare - Nespresso kommer att sälja ett. för 98 € / 50 € / 99 €, men billigare modeller finns tillgängliga.

För vårt första test av Vertuo Next förberedde vi en espresso med en specialdesignad espressokapsel. Det var lätt att lyfta på locket på maskinen och sätta in en kapsel inuti, och när vi väl stängde maskinen genom att sätta på locket igen och klicka på den var Nespresso redo att gå. Det finns bara en knapp på Vertuo Next, så det kan inte vara enklare att komma igång med att skapa. Espresson som tillverkades av maskinen hade en tjock gyllene crema på toppen. Vi tillsatte socker till espresson och rörde om drycken för att se hur creman höll sig och fann att den ändrades nästan omedelbart.

Denna Nespresso-maskin kan förbereda fem olika drinkstorlekar, så vi ville testa var och en för precision och smak. Sedan använder vi en Melozio kaffekapsel, som är medelstark och ger 7.75 fl oz / 320 ml kaffe. Bryggprocessen tog 100 sekunder från att man tryckte på knappen tills kaffet var klart att drickas, och mängden som producerades var precis vad kapseln utlovade.

Vi var glada över att konstatera att det inte fanns något stänk när maskinen var igång och den nådde 68 decibel på vår mätare, vilket motsvarar omgivningsljud vid ett skrivbord. Kaffet som maskinen producerade hade igen en bra crema, och precis som espressotestet reformerades creman i detta större kaffe även efter att vi tillsatt socker och tillsatt lite mjölk.

När det kommer till smak tror vi att kaffe kan likna mycket arom - det som är bra för en person kan vara hemskt för en annan. Vi testade dock Nespresso Vertuo Next för att avgöra hur sött kaffet var och om det smakade bränt. Varje kaffe vi gjorde var alltid smidigt, och även om vi tyckte att några av kapslarna smakade ganska bittert, beror det förmodligen på dina personliga preferenser.

Vertuo Next har en avtagbar droppbricka som är lätt att rengöra och använda kapslar samlas i kapselhållaren som lätt glider ut ur maskinen. Vi har upptäckt att det ibland kan vara lite knepigt att hälla använda kapslar i återvinningspåsen, eftersom kapslar tenderar att innehålla kaffejäst.

Det är ingen hemlighet att kaffekapslar inte är den grönaste produkten på marknaden, men Nespresso håller fast vid sin design av aluminiumkapsel eftersom den säger att det är bäst för att hålla kaffet fräscht. När du köper en Nespresso-maskin ingår en återvinningspåse och när den är full kan du ta dina använda kapslar till din närmaste Nespresso-butik, ta dem till ett insamlingsställe eller be leveransföraren att hämta din väska under din nästa avbetalning. pod ordning.

Ska jag köpa Nespresso Vertuo Next?

Köp det om ...

Du vill ha ofelbart kaffe

Vertuo Next presterade konsekvent bra i alla våra tester och producerade slät kaffe med tung grädde varje gång och allt med en knapptryckning.

Du vill ha en mängd olika koppstorlekar

Det finns fem olika koppstorlekar att välja mellan och kopphållaren justeras så att du kan passa rätt kopp under pipen.

Du behöver något utan röran

Eftersom Vertuo Next använder kapslar är det enkelt och snyggt att använda - det kommer inte att finnas någon kaffesump eller spill på dina diskar och rengöring tar bara några sekunder.

Köp det inte om ...

Du gillar att göra lattes

Vertuo Next är designad för espresso och amerikansk tillverkning, så om du är en tung lattedrycker måste du ta med kostnaden för att köpa en extra mjölkskummare.

Du vill inte köpa kapslar

Denna maskin kan inte användas med malet kaffe, och du måste också köpa officiella Nespresso-kapslar, som inte kan återvinnas i ditt hemåtervinning.

Du vill ha en billig kapselmaskin

Nespressomaskiner är inte billiga och med den extra kostnaden att köpa kapslar kanske Vertuo Next inte passar alla.

 

Dela detta