Black Friday är över, yell! Stäng dörrarna till erbjudandet! Åh, det ser ut som att en av dem halkade. Ja, Razer Raptor 27-spelmonitorn är fortfarande till försäljning, med en rabatt på $300 på Best Buy från $799.99 till $499.99 (öppnas i en ny flik).

Även efter Black Friday (och Cyber​​Monday) fortsätter erbjudandena på båda sidor av Atlanten, och det här är en av de bästa rabatterna som finns. Det finns ett ännu bättre erbjudande på Raptor 27 i Storbritannien, till försäljning från Microsofts onlinebutik för bara £479.99 ner från £799.99 (öppnas i en ny flik).

Razer gick in på spelmonitorarenan bara för några år sedan, och även om denna Raptors slående visuella design inte har förändrats från sina förfäder, har denna modell sett subtila hårdvaru- och interiöruppgraderingar jämfört med originalet.

Den erbjuder skarp QHD-upplösning på en otroligt ljus och färgstark IPS-skärm med ett kontrastförhållande på 1000:1 och 3 % DCI-P95-färgåtergivning, vilket ger fylliga toner och djupa, klara svärta. Svarstiden på 1 ms och uppdateringsfrekvensen på 165 Hz gör den perfekt för tävlingsspel där hastigheten är allt.

Inte i USA eller Storbritannien? Scrolla ner för att se de bästa erbjudandena i ditt område

Dagens bästa Razer Raptor 27-erbjudanden

Razer har länge varit känt för högkvalitativa skärmar på sin Blade-serie av bärbara speldatorer, och Raptor 27 exemplifierar det idealet. Vi äger en av dessa skärmar själva: dess många fysiska portar gör den idealisk för att testa prestandan hos en sekundär skärm på bärbara datorer, och vi älskar den.

Som nämnts ovan erbjuder Raptor en mycket distinkt estetik med sina små skärmramar och breda, platta bas. Kablar dras snyggt genom baksidan av stativet, och anpassningsbar RGB-belysning kommer underifrån, vilket gör den till en iögonfallande mittpunkten i alla stationära speluppsättningar. Är det subtilt? Antagligen inte. Men det ser bra ut? Absolut.

Fler Razer Raptor 27-erbjudanden

Letar du efter fler Razer Raptor 27-erbjudanden? Här hittar du alla de lägsta priserna på webben, med erbjudanden tillgängliga i ditt område.

Dagens bästa Razer Raptor 27-erbjudanden

Dela detta