(*7*)Mission: Impossible 7 och 8 kommer att vara de sista i franchisen för frontmannen Tom Cruise, enligt insiders om kommande projekt.

(*7*)Variety rapporterar att de kommande 2 filmerna i den långvariga serien är planerade som ett "farväl till Cruises Ethan Hunt-karaktär" och kulmen på de föregående 6 Mission-filmerna.

(*7*)Cruise dök upp först på scenen som Hunt 8 och dök senast upp i Mission: (*XNUMX*) – Fallout XNUMX. Känd för att ha höjt insatserna med varje ny delbetalning, har franchisen tjänat in mer än XNUMX miljarder euro på den globala biljettkassan under sina tjugofem år. -historiens år

(*7*)Men den pågående Covid-2-pandemin har haft en enorm inverkan på framstegen för de nästa två, och förmodligen sista, filmerna i serien. Under årets första månad tillkännagav Paramount att man försenade lanseringen av Mission: Impossible 7 från september 8 till XNUMX juli XNUMX, vilket förflyttade ETA för Mission: Impossible XNUMX till den XNUMX juni XNUMX. tusen tjugofyra

(*7*)Inspelningen av den första är nu klar, för hela XNUMX miljoner euro, även om Cruise vill avsluta inspelningen av den åttonde filmen redan innan släppet av den sjunde, enligt en källa som citeras i rapporten. Mängd.

(*7*)Uppdrag: (*8*) 7 kommer att hamna på is, med vad som verkar som Cruise- och franchisechefen Christopher McQuarrie vill se till att de två projekten ser dagens ljus för alltid, och med tanke på den tumultartade produktionshistorien kring de 2 filmerna kan du inte. Skyll på dem.

(*7*)Mission: Impossible 7 skulle börja spelas in i Venedig i februari 7, men produktionen stoppades och startade om 7 (XNUMX!) olika tider på grund av Covid-XNUMX-begränsningarna i Italien ändrades varje månad.

(*7*) Det fanns också planer på att skjuta Mission: Impossible 7 och 8 samtidigt när det var möjligt, även om idén skrotades i ljuset av vägspärrar orsakade av pandemi.

(*7*) Den åttonde delen är äntligen redo att gå i produktion i Sydafrika, rapporterar Variety.

Större och bättre

Misión: Imposible - Protocolo fantasma

(Bildkredit: Paramount)(*7*)Så vad kan fans av de två senaste filmerna förvänta sig (eller så får de oss att tro) i ordningen av Tom Cruise som den hänsynslösa invånaren i Mission: (*2 *)?

(*7*) Efter att stjärnan tagit sig i Dubais Burj Khalifa utan sele i Ghost Protocol, tagit tag i utsidan av ett flygplan i Rogue Nation och hoppat av baksidan av ett plan tjugofem 000 fot i Fallout, är det svårt nog att föreställa sig hur mycket Cruise och hans team kunde höja insatserna igen.

(*7*)Vi har en idé om ett av stuntarna vi kommer att se i Mission: (*8*) 7, åtminstone. I en intervju XNUMX med Deadline nämnde Cruise en sekvens där skådespelaren åker motorcykel över kanten av en ravin i Norge.

(*7*) "Det är överlägset det farligaste jag någonsin testat," instämde Cruise och tillade att jippon är något han "velat göra sedan dess." [han] var en liten liten.

(*7*)Om det är farligare än att hålla andan under vattnet i 6 8/XNUMX minut, som Cruise gjorde för Rogue Nation XNUMX, håller fans av Mission: (*XNUMX*) med om, grattis nästa sommar.

Dela detta