Se den kyliga hela trailern för Stranger Things 4: Volume 2

Se den kyliga hela trailern för Stranger Things 4: Volume 2

Den fullständiga trailern för den andra delen av Stranger Things säsong 4 har kommit online. Klicka nedan för att se:

Den andra delen av programmets fjärde säsong kommer på Netflix den 1 juli.

Även om den annonseras som en andra volym, är den andra halvan av programmets fjärde säsong faktiskt bara två avsnitt lång. Men båda är epos. Säsongens åttonde avsnitt, som heter Papa, är 85 minuter långt, det vill säga en timme och 25 minuter, medan säsongsavslutningen heter The Piggyback och är en film i sig själv, som varar i två timmar. och 19 minuter.

Trailern är den andra glimten som många hängivna fans av serien har fått vid det andra avsnittet efter att ett 30-sekunders klipp delades offentligt under Netflixs årliga Geeked Week-evenemang. Klippet debuterade ursprungligen som en post-credits-scen efter slutet av Stranger Things säsong 7 avsnitt 4.

Trailern antyder en episk final, återigen inspelad av Kate Bushs Running Up That Hill, med showens unga skådespelare testade till sina absoluta gränser.

Den första delen av programmets fjärde säsong var en stor succé för Netflix, med streamingtjänstens prenumeranter som såg kolossala 4.100 miljarder minuter av Stranger Things säsong 4 under de tre första dagarna efter lanseringen. Inte bara det, utan alla fyra säsongerna av den övernaturliga skräckserien rankas för närvarande på första, andra, tredje och fjärde plats på Netflix officiella lista över de 10 bästa TV-programmen.

Netflix måste önska att de kunde släppa Stranger Things varje vecka.

(*2*) Ett episkt slut för Stranger Things?

Nej. Det kommer att finnas minst en säsong till av sci-fi-giganten efter släppet av andra halvan av säsong fyra.

Det finns inte många detaljer om vad vi kan förvänta oss eller när vi kan förvänta oss det, även om vi med säkerhet vet att detta kommer att markera det sista inlägget i seriens huvudberättelse. Exekutiv producent Shawn Levy sa nyligen till ScreenRant (öppnas i en ny flik) att dess skapare, Duffer Brothers, "inte ville att showen skulle ta slut" och överträffa mottagningen, men Stranger Things universum kan fortfarande fortsätta filma . -offs och oberoende filmer.

Med siffror som detta är det bättre för Netflix att vända saker snabbt, så vi hoppas på ett släppdatum 2023 i slutet av programmet.

Vill du veta mer om Stranger Things? Du kan läsa vår fullständiga guide till Stranger Things säsong 4 volym 2: här, liksom vad vi vill se från showens episka final.