Se Kirby sluka upp alla grejer i trailern för Kirby and the Forgotten Land

Se Kirby sluka upp alla grejer i trailern för Kirby and the Forgotten Land

Titta, Kirby har svalt saker i åratal. Det är något av. Naturligtvis, i Kirby och det glömda landet, förväntade vi oss att den rosa puffbollen skulle andas in stora föremål. Annars skulle det inte vara Kirby. Men i den senaste trailern, som visades under hela kvällens Nintendo Direct, såg vi Bite Mode och det är en syn att skåda.

Kirby kan nu dammsuga föremål från den verkliga planeten, såsom fordon, varuautomater och trafikkoner för att få nya krafter. Naturligtvis låter fordonet dig gå igenom kartan i hög hastighet. Varuautomaten låter dig skjuta burkar mot dina motståndare. Jo, som en trafikkon kan man sticka hål på saker som vattenrör. Jag är inte säker på att den tredje förmågan kommer att hålla, men jag tänker inte utmana Kirby på det, inte när de kan bombardera mig med läskburkar.

Nintendo upptäckte också Waddle Dee Town. Detta är en bosättning som växer och förbättras när du räddar Waddle Dees från det glömda landet. De kommer att bygga hus, butiker och andra byggnader att utforska.

Waddle Dee Town låter dig även skala dina förmågor och förvandla dina attacker till uppgraderade versioner som hjälper dig i framtida bosskamper.

Vi bör inte vänta länge, släppdatumet för Kirby and the Forgotten Land är den tjugofemte mars.

Kan du inte vänta tills dess? Ta en titt på dessa Switch-spel: