Warner Bros. har äntligen släppt den första trailern för Black Adam med Dwayne Johnson i huvudrollen, och det räcker med att säga att det var väl värt att vänta.

Den mycket efterlängtade superhjältefilmen, som släpps den 21 oktober, kommer att följa DC-seriebokens antihjälte som titeln när han kämpar för att slå ner Justice Society of America (eller JSA). Ta en titt på trailern ovan.

Johnson spelar Shazams fiende Black Adam i den kommande filmen, även om den senare karaktären (spelad av Zachary Levi i 2019 års film med samma namn) inte kommer att dyka upp i DC:s senaste actionspel. Istället kommer Jumanji-stjärnan att få sällskap av Pierce Brosnan (Doctor Fate), Noah Centineo (Atom Smasher) och Aldis Hodge (Hawkman).

Jaume Collet-Serra, regissören ansvarig för flera Liam Neeson-regisserade thrillers inklusive Unknown, Non-Stop, Run All Night och The Commuter, styr projektet, och filmskaparens frenetiska stil är uppenbar i den första officiella trailern för Black Adam.

DC-filmen har varit under utveckling i nästan ett halvt decennium, där Johnson själv först uttryckte intresse för att spela den kraftiga superhjälten redan 2014.

Som nämnts kommer Black Adam att gå på bio den 21 oktober, även om filmen gör en snabb övergång till HBO Max efter en 45-dagars teateruppvisning.

Dela detta