Det har gått några månader sedan vi senast tittade på David Leitchs kommande actionspel Bullet Train, men filmens nya trailer, ett gasigt, dunkande montage, mer än motiverar pausen.

Baserad på romanen Maria Beetle (publicerad på engelska som Bullet Train) av Kōtarō Isaka, följer den nya thrillern Brad Pitts fyndiga lönnmördare Ladybug när hon slåss mot en grupp legosoldater som tävlar om samma pris ombord på den fiktiva Nippon Speed ​​. linje

Sådana som Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Bad Bunny och fler spelar tillsammans med Pitt i den John Wick-liknande filmen, som nu planeras för biopremiär den 5 augusti, och Gravity-stjärnan gör sitt första framträdande i den här senaste trailern. Kolla in det nedan:

Den nya filmen antyder också att Bullet Train kommer att bli ett lättare äventyr än de två första trailers. Visst, återigen ser vi Pitts nyckelpiga bli slagen och blåslagen när hon försöker springa från den titulära motorn med en mystisk portfölj, men det finns mycket mer snett svordomar i filmens senaste TV-spot.

Kom ihåg, att döma av regissören David Leitchs tidigare verk är denna blandning av stiliserat våld och torr humor inte helt överraskande: filmskaparen räknar Deadpool 2, Atomic Blonde och den första John Wick-filmen på hans CV (även om det bara är medregissören Chad) Stahelski krediterades som regissör för den senare).

Leitch var också stuntkoordinator och agerade till och med som Pitts stuntdubblett i filmer som Troy, Fight Club, Ocean's 11 och Mr. & Mrs. Smith. Förresten, den 58-årige skådespelaren enligt uppgift (öppnas i en ny flik) gjorde 95% av sina egna actionsekvenser för Bullet Train, så han kanske lärde sig en sak eller två av sin tidigare kollega.

Som nämnts är Bullet Train planerad att släppas exklusivt den 5 augusti 2022. Den var ursprungligen planerad att släppas den 15 juli.

Dela detta