Att skapa det perfekta Microsoft Word-dokumentet bör snart bli en mycket smidigare upplevelse tack vare en ny programuppdatering.

Microsoft har avslöjat att man arbetar på en stor uppdatering av Word som gör det möjligt för användare att enkelt växla mellan att redigera, granska och visa ett dokument.

Även om den här funktionen har varit tillgänglig på rivaliserande tjänst Google Docs under en tid, kommer den nu att erbjuda mycket bättre onlinesamarbete för Microsoft Word för Windows- och Mac-användare överallt.

Microsoft Word Edition

Nyheten om uppdateringen avslöjades först (öppnas i en ny flik) i maj 2022, när Microsoft gjorde den tillgänglig endast för webbanvändare av Microsoft Word, tillsammans med några utvalda experter från betakanalen.

Men en post i den officiella Microsoft 365-färdplanen (öppnas i en ny flik) säger nu att Microsoft Word för Windows- och Mac-datoranvändare runt om i världen bör kunna dra fördel av förändringen senast i juli 2022.

Som nämnts ovan kommer uppdateringar att vara bekanta för alla som har använt Google Workspace och kommer att försöka ta bort fel eller oavsiktliga överskrivningar i någon annans dokument genom att spåra befintliga ändringar.

Användare kommer nu att se en ny Redigera-knapp på Microsoft Word-bandet, som när du klickar på den erbjuder tre alternativ. Redigering, som är aktiverat som standard, låter användaren göra direkta ändringar i dokumentet, Granska, som låter användaren föreslå ändringar, förslag eller kommentarer, och Visa, som låter användaren navigera genom dokumentet utan att göra några ändringar . ändringar.

Microsoft noterar att aktivering av ändringsspårning automatiskt sätter dokumentet i granskningsläge, och om du öppnar ett dokument som du inte har redigerings- eller granskningsbehörighet för kan du fortfarande komma åt dokumentet, men du kommer inte att kunna byta till ett eller den andra. Redigera eller granska läge.

Nyheten är bara den senaste i en rad ändringar av Microsoft Word eftersom det verkar fortsätta att vara effektivt för användare över hela världen.

Detta inkluderar det senaste tillkännagivandet att dess populära prediktiva skrivfunktion snart kommer till Word på Mac. Verktyget Text Prediction Editor förutser dina nästa ord och föreslår ord eller fraser medan du skriver, vilket kan påskynda skrivprocessen för maskinskrivare. långsamt mellan oss

Dela detta