Att få dina kollegor att göra undersökningar i Microsoft Teams kan snart bli mycket mer intuitivt tack vare en ny uppdatering av tjänsten.

Videokonferensplattformen har avslöjat ett nytt tillägg som kommer att se "poäng"-frågor läggs till i den officiella Surveys-appen inom Microsoft Teams.

Detta bör öppna upp dina Teams-undersökningar för ett mycket bredare utbud av frågor som kan täcka styrkan i åsikter eller känslor om ett visst ämne eller område, till exempel "På en skala från 1 till 10, hur starkt tror du att dagens möte var användbart?» ?»

Utvärderingsundersökningar av utrustning

I den officiella Microsoft 365-färdplanen (öppnas i en ny flik) noterar företaget att uppdateringen kommer att tillåta Teams mötesägare att enkelt skapa och lansera feedbackundersökningar för att "öka engagemang och samla in feedback från deltagare." på mötet.

När de väl samlats in kommer mötesägare också att kunna dela resultaten live, vilket ger mycket snabbare insikt i de frågor som är viktiga för ditt företag.

Inlägget i färdplanen säger att funktionen kommer att fungera över Forms och Microsoft Teams, och kommer att vara tillgänglig i mobil-, webb- och stationära versioner av tjänsten. Det är för närvarande listat som under utveckling, men dess releasedatum är satt till juni 2022, vilket innebär att Microsoft kan lägga sista handen på funktionen nu.

Uppdateringen är den senaste i en serie av expansioner till Microsoft Teams, eftersom företaget ser till att fortsätta att säkerställa att tjänsten är så användbar som möjligt för användarna, särskilt när det kommer till undersökningar, som först introducerades i november 2021. .

Nyligen lade en ny uppdatering för Microsoft Teams till ett antal förbättringar för omröstningar, inklusive möjligheten att erbjuda föreslagna omröstningar, baserat på syftet med mötet och omröstningar som användaren har skapat tidigare.

Teamen kommer också att föreslå specifika alternativ för olika frågor där så är lämpligt, samt introducera en ny frågetyp, kallad "öppen text", som gör det möjligt för mötesvärdar att samla in öppen feedback från deltagare.

På andra ställen kommer Teams också att samla in de vanligaste textfraserna som används i öppna svar för att ge värdarna en omedelbar överblick, och om en omröstning av något slag utlöstes under ett möte kommer Teams automatiskt att tillhandahålla en sammanfattande rapport till värdar, arrangörer och föredragshållare . .

Dela detta