Lucky Block-communityt ger bort 1 miljon euro i Bitcoin. För intresserade deltagare har vi skapat den perfekta guiden.

Innehållsförteckning

1 miljon euro att vinna

Den här veckan upprepade utvecklarna av Lucky Block vadslagningsplattformen sin kampanj där spelare är berättigade att vinna €1 miljon i Bitcoin. Tävlingen är bara en av många tillgängliga i Lucky Block-ekosystemet, med medlemmar som kan vinna olika priser.

Spelare kan vinna €1 miljon från denna tävling genom att köpa icke-fungibla Lucky Block Bitcoin (NFT) tokens. Spelare kan köpa var och en av tokens för bara 0.264 BNB och tävla så många gånger de vill genom att köpa så många NFTs som möjligt.

Totalt skapades 25,000 24,896 Bitcoin Lucky Block NFTs. Spelare har fortfarande en chans att delta och vinna tävlingen med XNUMX XNUMX tillgängliga marker. Spelare deltar automatiskt i NFT-dragningen efter att ha slutfört sitt NFT-köp.

Lucky Block är känt för att köra olika giveaways och tävlingar. Plattformen har redan erbjudit flera fina priser, allt från hus till en semester med alla kostnader till en Lamborghini.

Besök Lucky Block

Hur man tjänar €1 miljon i Bitcoin

Intresserad av att delta i denna tävling? Följ stegen nedan:

Gå till huvudsidan

Det första steget är att besöka Lucky Block-tävlingarnas hemsida. Klicka sedan på "Köp NFTs" för att omdirigeras till Launchpad, NFT-marknadsplatsen där Lucky Block NFTs finns.

Anslut din plånbok

Innan de köper NFTs måste investerare ansluta sina plånböcker. Detta är viktigt eftersom denna kryptoplånbok är där tokens lagras.

köpa kryptovalutor

På grund av Lucky Blocks beroende av BNB Smart Chain måste investerare köpa Binance Coin (BNB) innan de kan köpa NFT. BNB-kryptovalutan handlas på olika välkända börser och mäklare.

Köp NFT

När portföljen är finansierad kan investerare slutföra sina köp.

Välj en NFT och klicka på knappen "Köp". Eftersom plånboken har anslutits kommer transaktionen att behandlas direkt. Kom ihåg att varje NFT är värd 0.264 BNB.

Lucky Block – En möjlighet att spela och vinna

Lucky Block är en NFT-spel- och tävlingsplattform som lanserades 2022. Även om den började som en ren speltjänst som låter spelare njuta av spel genom att köpa deras LBLOCK-token, har den snabbt vuxit till ett komplett ekosystem av kampanjer och utmärkelser. .

Plattformen har också sysslat med NFTs, och lanserade sin NFT Platinum Rollers Club tidigare i år och flera andra NFT-kollektioner. De flesta av deras giveaways kräver att spelare köper dessa NFTs eller LBLOCKs för att kvalificera sig för automatisk kvalificering.

Besök Lucky Block

Dela detta