The Sims 5 nyheter, multiplayer rykten och allt vi vet

The Sims 5 nyheter, multiplayer rykten och allt vi vet Att spela Gud är väldigt roligt och The Sims låter dig göra det. Som sådan är det lätt att se hur den här franchisen kan fortsätta i många år framöver, så det borde inte förvåna dig att veta att The Sims 5 är på gång. Medan The Sims 3 och i mindre utsträckning The Sims 4 fortfarande är lika stora i spelet, är nästa del av det definitiva livssimuleringsspelet, bara känt som The Sims 5, på gång. utvecklad av Maxis och Electronic. Det har gått sex år sedan The Sims 4 släpptes, vilket inte har imponerat på folk. Den gjorde sig av med en av de bästa egenskaperna hos sin föregångare som hade den enorma öppna världen, eller åtminstone den öppna staden som introducerades i The Sims 3. Den saknade också innehåll vid lanseringen och var full av buggar. Även om det inte finns så mycket att säga om The Sims 5 just nu, kan vi bara hoppas och be att det återskapar en öppen stadskänsla istället för de gated community som vi ser i The Sims 4. Det största ryktet om The Sims 5 är att det finns kan vara någon form av multiplayer som inte har setts sedan The Sims 2 på PlayStation 2. Även om det är bekräftat, The Sims 5 är fortfarande långt borta. Baserat på tidiga rapporter har vi hört att The Sims 5 kommer att vara molnbaserad (nej, inte i himlen), med någon sorts multiplayer-komponent lagt till spelet. Om det översätts till ett fullfjädrat co-op-spel, kommer det här Sims-spelet att toppa alla andra i franchisen (okej, kanske inte The Urbz...). Oavsett vilket vet vi alla att modding är det som gör The Sims till en så transcendent upplevelse och vi hoppas att The Sims 5 kan modifieras i samma utsträckning. Ta reda på allt vi vet om The Sims 5 hittills, plus vad vi är mest exalterade över, nedan:

Kom till poängen

Sims 5 släppdatum och pris

Som det ser ut är spelet inte alls långt borta med NME som rapporterar det The Sims 5 är just nu i sitt "konceptstadium". Med det i åtanke borde vi förmodligen inte förvänta oss att se The Sims 5 när som helst snart. Tänk på att gapet mellan tidigare versioner av The Sims också generellt sett har varit långt. The Sims 3 släpptes 2009, varefter The Sims 4 släpptes 2014. Det betyder att det är det längsta vi har gått utan ett helt nytt kärnspel i Sims. Det är dock naturligt att The Sims 4 fortfarande går igenom sin livscykel och EA är inte klar än. Det senaste spelpaketet som lagts till The Sims 4 släpptes i augusti i år. Star Wars: Journey to Batuu har blivit hårt kritiserad för att vara lite lätt på innehåll. Eco Lifestyle är den senaste expansionen för The Sims 4, som släpptes i juni 2020. Det är troligt att EA och Maxis planerar att släppa några ytterligare innehållspaket för spelet när 2021 närmar sig. Det som dock blir allt tydligare är att The Sims 4 är förbi dess välkommen, så förhoppningsvis 2021 kommer vi att få höra något stort om The Sims 5.

The Sims 5 trailers och gameplay

Föga överraskande finns det för närvarande ingen trailer för The Sims 5. Vi kommer dock att uppdatera det här avsnittet så fort vi har en. Spelmässigt kan vi nog förvänta oss att The Sims 5 kommer att spela samma som tidigare iterationer, oavsett hur det ser ut. Du har dagliga behov och förändrade känslor att ta hand om som du kompletterar och kontrollerar genom att utföra vissa handlingar som att äta, **visa upp** och naturligtvis umgås med människor så fort de går förbi. Spelupplägget i The Sims har förblivit relativt oförändrat under hela sitt liv med nya tillägg och uppdateringar av livskvalitet som läggs till då och då. Det ska bli intressant att se om The Sims 5 lägger till en ny dimension till spelet, kanske till och med att kunna ta direkt tredjepersonskontroll över din sim, snarare än klick-och-dra-vyn ovanifrån.

Sims 5-rykter om flera spelare, nyheter och mer

Komponenter för flera spelare

Multiplayer som lagts till i The Sims diskuteras på den officiella Reddit-sajten och har mötts av likgiltighet för det mesta. Människor kan förvänta sig att se något liknande onlinefunktionerna The Sims Community , som låter människor dela skapelser online i spelet. Electronic Arts VD Andrew Wilson sa i januari 2020 att nästa spel i The Sims-serien kan ha enspelar- och flerspelarelement. Han fortsatte med att säga att det kan finnas delar av The Sims Online som lagts till i den kommande titeln. "När Maxis fortsätter att tänka på The Sims för en ny generation på alla plattformar i en molnaktiverad värld, måste du föreställa dig att även om vi alltid kommer att förbli trogna våra motiv för inspiration, flykt, skapande och självförbättring, att uppfattningen om social interaktion och konkurrens, som den typ av saker som fanns i The Sims Online för många, många år sedan, kommer att börja bli en del av upplevelsen. Aktuella simmar under de närmaste åren”, sa Wilson på Sims Community-webbplatsen. Han tillade: "Vi är väldigt exalterade. Det är ett spel som verkligen inte har någon konkurrens i sin klass för att leverera och realisera dessa motivationer för spelare, och vi tror att det är en enorm tillväxtmöjlighet för oss i många, många år framöver." Simmar med flerspelarkomponenter kan vara ett stort dragplåster för fans av serien. Det har funnits många gånger när vi spelade The Sims där vi ville skapa ett nytt hem i ett spel och bjuda in vänner att gå med sina respektive karaktärer och spela tillsammans, samtidigt som vi upplevde virtuellt samarbete. Den här funktionen användes i The Sims 2 på PS2-konsolerna med stor effekt, vilket gjorde att två spelare kunde skapa en karaktär och leva tillsammans i samma hus och dela samma skärm; Det var utmärkt.

Kommer Sims 5 att konsolera?

Som det ser ut finns det ingen konkret information om The Sims 5, men vi kan nog förvänta oss att det kommer att hända på PS5 och Xbox Series X under dess livstid, vilket vanligtvis är långt om tidigare Sims-spel är något att gå efter. Historiskt sett har Sims-spel varit tillgängliga på PC och sedan något modifierade för konsoler och andra system. Detta kan förväntas vara fallet med The Sims 5. The Sims 4 släpptes för PC 2014, den kommer inte att finnas tillgänglig för konsoler förrän 2017, så var beredd på en betydande lucka när det kommer till portering av PC-versionen till konsol..

Vad sägs om expansionspaket och spel?

Frekvent utgivning av expansionspaket hjälper till att förlänga livslängden för varje Sims-spel, vilket ger det nytt liv. The Sims 3 fick 11 expansioner, som alla lade till nya föremål, som husdjur eller University Life-expansionen, och hjälpte till att hålla spelet fräscht och starkt. För närvarande har The Sims 4 9 expansionspaket och ett tionde är på gång den 13 november. Poängen är att The Sims 5 säkerligen kommer att få samma behandling och uppdateras kontinuerligt under sin förväntade långa livslängd.