Los propietarios de televisores Samsung y Roku ahora pueden obtener

Stolta ägare av Samsung Smart TV (Öppnas i en ny flik) och Roku (Öppnar i en ny flik) har ännu en anledning att bli chockade, med nyheten att Apple erbjuder enhetsägare tre månaders gratis tillgång till Apple TV Plus ( öppnas i en ny flik).

Ett abonnemang på iPhone-tillverkarens streamingtjänst kostar normalt $4.99 / £4.99 / AU$7.99 per månad, men från och med den 28 november kan Samsung Smart TV- och Roku-enhetsägare registrera sig för tre månaders gratis visning.

Erbjudandet för Samsung TV-apparater är begränsat till 2018-2022-modeller, medan Roku-ägare kommer att behöva en ny box eller streamingenhet från företaget som är kompatibel med tjänsten.

För att dra nytta av testversionen måste du vara en ny kund och registrera dig genom att öppna Apple TV-appen på hemskärmen på din Samsung eller Roku TV.

Erbjudandet är den senaste salvan i streamingkrigen, där Apple kämpar för att konkurrera med etablerade rivaliserande tjänster som Netflix och Disney Plus.

Som en del av sina marknadsföringsinsatser tillkännagav Apple förra veckan att de skulle streama den första säsongen av en av sina mest populära program, See, helt gratis fram till slutet av den 29 augusti.

Ahora disponible en la mayoría de los televisores inteligentes y decodificadores, Apple TV Plus ha comenzado a convertirse de manera lenta pero segura en un servicio de transmisión a tener en cuenta, gracias a programas exitosos como la comedia para sentirse bien Ted Lasso, el drama Psychological Severance dirigido por Ben Stiller y MLB Baseball Live.

Tjänsten var också den första streamingplattformen som vann en Oscar för bästa film vid Oscarsgalan, med dramat CODA som vann den eftertraktade statyetten tidigare i år.

Om du fortfarande behöver en transmissionslåda, kolla in vår sammanfattning av den bästa utrustningen på marknaden.

Dela detta