Roku Streaming Stick-ägare fick precis 36

Semestern är precis runt hörnet, och de goda människorna på Roku börjar helt klart komma i givande anda.

Streamingföretaget såg lämpligt att lägga till 36 nya livekanaler till Roku Channel gratis, vilket markerar tjänstens största översyn sedan lanseringen 2017.

Bland de nya annonsstödda underhållningsalternativen (tillgängliga för alla med ett Roku-konto, glöm inte) finns två AMC-kanaler, flera matlagningskanaler, en PGA Tour-kanal och en kanal dedikerad till den populära reality-importen. Brittiska The Great. Prov på brittiska bakverk.

Särskilt det senare är ett stort plus för Roku. Den nya kanalen kommer inte bara att presentera den amerikanska debuten av säsong 1 och 2 av The Great British Baking Show, utan kommer också att ha flera spin-offs av serien, inklusive Celebrity Baking Show, Baking Show: An Extra Slice, Paul Hollywood Bread. , Mary Berry Cooks, Chronicles of Nadia och Liam Bakes, tillgängliga på utländska marknader för första gången.

Lanseringen av Roku-exklusiva Baking Channel kommer bara månader efter att företaget tillkännagav planer på att producera en ny säsong av The Great American Baking Show, som ursprungligen sändes på ABC. Ett kändisavsnitt av serien med semestertema är också på väg till The Roku Channel den 2 december.

Med andra ord verkar Roku-kanalen nu vara det bästa stället att njuta av det växande globala utbudet av bakrelaterad underhållning (om du i alla fall bor i USA).

Är inte bakverk din grej? Var inte rädd för något. Utöver dessa 35 andra nya kanaler fick The Roku Channel 27 nya reklamstödda Movies On Demand, inklusive War of the Worlds, Chicken Run, Vice och Wall Street, den 15 november. Du kan kolla in hela listan med tillägg på Roku-webbplatsen - öppnas i en ny flik.

Om du inte har hoppat på Roku-hypen än och letar efter ett mer prisvärt alternativ till de bästa streamingtjänsterna 2022, läs hur de bästa Roku-streamingenheterna jämförs. Och om du ser en produkt du gillar, gå till vår sammanfattning av de bästa Roku-erbjudandena för en av dagens bästa erbjudanden.

Dela detta