Svenska ljudmärket Urbanista har ögonen på spelare på språng med lanseringen av sina nya äkta trådlösa hörlurar från Seoul, som ursprungligen tillkännagavs förra året men nu är tillgängliga.

Varumärkets senaste budget Bluetooth-headset har ett spelläge med låg latens, vilket gör det perfekt för alla som vill dra nytta av Nintendo Switchs senaste stöd för trådlösa headset.

Att byta från normalt musikläge till hörlursspelinställningar via den medföljande appen minskar ljudfördröjningen till imponerande 70 ms, vilket innebär att ljudeffekter och ljudsignaler inte kommer att kännas osynkroniserade med vad som händer på skärmen, vad som kan hända med många av de bästa trådlösa enheter. hörlurar.

Seoul har också pekkontroller, IPX4 vattentäthet och en brusreducerande mikrofon för samtal.

Batteritiden erbjuder anständiga åtta timmars uppspelning per knappladdning, medan det medföljande trådlösa laddningsfodralet ger ytterligare tre laddningar utöver det.

Medan lanseringsvideon (öppnas i en ny flik) för det nya headsetet verkar vara inspirerad av åtminstone Blade Runner, säger Urbanista att designen på de nya knapparna är inspirerad av den sydkoreanska staden de har fått sitt namn från. Namn.

Hörlurarna kommer i ett urval av fyra färger som Urbanista säger är influerade av Seouls högteknologiska livsstil: Midnight Black, Electric Blue, Vivid Purple och Pearl White, och kommer att kosta €89.90 / €89.90 (cirka AU$159).

Urbanista Seoul hörlurar i fodral

Urbanista Seouls elektriska blå finish är fantastisk. (Bildkredit: Urbanista)

Analys: Låg latensläge kan få spelare att hoppa av sina gamla hörlurar

Dedikerade låglatenslägen har blivit en allt vanligare funktion i äkta trådlösa hörlurar, men inte alltid till Urbanista Seouls pris.

Förutom att göra läppsynkroniseringsproblem när du tittar på videor och filmer till ett minne blott, kan bristen på fördröjning med ljudeffekter när du använder hörlurar med låg latenslägen ha en enorm inverkan på fördjupningen och prestanda när du tittar.

Vårt främsta hopp är att dessa nya knappar låter lika bra som de ser ut och fungerar, en recension vi fick från nyligen gjorda hörlurar från Ubanista i Stockholm.

Dagens bästa Urbanista Seoul-erbjudanden

Dela detta