Spel- och ljudfavoriten Creative har presenterat sitt senaste par trådlösa brusreducerande hörlurar, Creative Zen Hybrid, och de ser inte så illa ut.

Creatives nya burkar, som påstås kunna blockera "upp till 95 % av omgivningsbruset" med sin hybrida Active Noise Cancellation (ANC)-teknik, har två 40 mm full-range neodym-drivrutiner, samma storlek som Apple AirPods Max. , för att erbjuda hög -ljudkvalitet för mindre än €100/€100.

Zen Hybrid-hörlurarna har också mer än en övergående fysisk likhet med Sonys WH-1000XM4-hörlurar, och även om det är för tidigt att säga om de kommer att gå med i vår ranking av de bästa trådlösa hörlurarna för pengarna, är specifikationerna imponerande och de skulle verkligen kunna . prova några av de bästa billiga hörlurarna 2022.

Creative Zen Hybrid-öronsnäckor delar en annan funktion med Apples AirPods Max och Sonys trådlösa hörsnäckor: ett omgivande läge (läs: transparensläge) som filtrerar bort precis rätt mängd externt brus för att hålla dig medveten om närliggande trafik och konversationer.

Hörlurarna kommer med en snygg vikbar design och bärväska, vilket gör dem till ett bra vardagsalternativ för dem som alltid är på språng.

(Bildkredit: kreativ)

När det gäller batteritid erbjuder Creative Zen Hybrid upp till 27 timmars batteritid när ANC-läget är på, eller upp till 37 timmars batteritid när ANC är avstängt; Hur som helst, det är ganska imponerande siffror med tanke på den jämförbara batteritiden för de flesta avancerade trådlösa hörlurar (som siktar på cirka 30 timmar i båda fallen).

Plus, Creative säger att deras senaste burkar kommer att få supersnabba laddningshastigheter – du kommer tydligen att få fem timmars allsmäktig lyssning på bara en fem minuters laddning.

Naturligtvis, till $98.99/€99.99, skulle vi inte förvänta oss att dessa trådlösa hörlurar skulle sätta världen i brand på ljudavdelningen jämfört med dyrare modeller - du kommer inte att hitta samma kvalitet här som du skulle göra med ekvivalenta hörlurar av högre kvalitet . . från Bose, Sony eller Apple, till exempel, men det är uppfriskande att se ett varumärke som erbjuder ett imponerande antal avancerade funktioner till ett så lågt pris, särskilt som levnadskostnaderna fortsätter att stiga under 2022. Och om ljudkvaliteten matchar andra hörlurar för denna typ av pris samtidigt som de erbjuder allt ovan, kan Creative vara en vinnare.

Creative Zen Hybrid-öronsnäckorna, som kommer att börja levereras 8 juni i USA och 17 juni i Storbritannien, finns att förbeställa nu på märkets officiella webbplats (öppnas i en ny flik ).

Dela detta