Los expertos en criptomonedas se cargan en estas altcoins aAdobe Stock / Blue Planet Studio

Medan aktierna försvagades på fredagen var Bitcoin och andra kryptovalutor mestadels oförändrade. Efter släppet av en starkare än väntat amerikansk jobbrapport för november (263 000 jobb tillkom förra månaden, 200 000 fler än väntat), började investerare oroa sig för att inflationstrycket kunde fortsätta att dominera marknaderna.

"Fredagens starkare jobbrapport än väntat ger Federal Reserve ytterligare en anledning att fortsätta höja räntorna och hålla penningpolitiken stram åtminstone tills arbetsmarknaden återhämtar sig. Det blir svagare, vilket är ett tecken på att marknaden inte vill lyssna, säger Robert Schein, investeringschef på Blank Schein Wealth Management.

Tyvärr är vi fortfarande på en björnmarknad för kryptovalutor. Det betyder dock inte att det inte är rätt tidpunkt att investera. Omvänt tror många att björnmarknader faktiskt är idealiska tider för att köpa tillgångar till lägre priser som förberedelse för nästa tjurmarknad. Ett sätt att hitta rabattpoletter är att försälja dem innan de kommer ut på marknaden.

När du väljer tokens före försäljning är det viktigt att endast välja de som har ett bevisat användningsfall, pålitligt investerarstöd och starka utvecklingsteam. Några exempel på sådana tokens är D2T, TARO, IMPT och RIA.

Trade Dash 2 (D2T)

Oavsett det nuvarande tillståndet på marknaden kommer Dash 2 Trade att hjälpa kryptovaluta-investerare genom att tillhandahålla sentimentövervakning, dataanalys och strategibyggande verktyg.

Några funktioner som Dash 2 Trade kommer att erbjuda är:

  • Köp/sälj handelssignaler
  • Analys av sociala känslor
  • Kedjeanalys för att identifiera trendiga mynt
  • Sociala handelsverktyg som gör det enkelt att prova nya strategier
  • En strategibyggare
  • Ett klassificeringssystem för att utvärdera förköp av kryptovaluta
  • Kryptonoteringsvarning för att säkerställa att du alltid är uppdaterad om nya listor
  • kommersiella tävlingar

D2T-tokenen är avgörande för att få tillgång till funktionerna i Dash 2 Trade-plattformen. Hittills har förköpet inbringat 7,8 miljoner euro och är nu i steg 3 med 83 %. Det kommer snart att gå till sitt sista steg 4, där priset per token kommer att öka till €0.0533.

Betaversionen av D2T-instrumentpanelen för försäljning släpps snart, och webbplatsen har flera nya funktioner, inklusive bilder på instrumentpanelen och en matris som visar hur den konkurrerar med liknande produkter. Nu kan du även hitta information om laget på sajten.

Besök Dash 2 Trade Now

Robot Age (TARO)

RobotEra är en spelplattform som integrerar play-to-win med unika NFT-baserade digitala tillgångar och metaverst världsbyggande. Spelare tar kontroll över andra robotar för att bebo den förstörda planeten Taro med hjälp av verktyg i spelet som inte kräver någon kodningskunskap.

På RobotEra kan spelare tjäna pengar genom att göra saker som uppdrag, gemenskapsevenemang och hasardspel. De kan också sälja platser på skyltar eller strukturer i spelvärlden. Dessutom kan spelare vara värd för evenemang och debitera dem inträde.

Projektet planerar att integrera virtuell och förstärkt verklighet (VR/AR) i spelet till 2023. Med en sådan mängd funktioner tillåter RobotEra spelare att skapa och tjäna pengar på sina egna världar, vilket genererar intäkter även under björnmarknader.

Sedan förköpet lanserades har RobotEra samlat in över €327,000 XNUMX.

Besök RobotEra nu

SKATT (SKATTER)

IMPT-tokenen syftar till att underlätta bidrag till klimatförändringsinitiativ. Den gör detta genom att godkänna köp och försäljning av koldioxidkrediter, som sedan kommer att finansiera eko-hållbarhetsprojekt på global skala. Detta system kommer att ge företag med ESG-anpassad verksamhet enklare tillgång till medel och ge deras kunder/användare möjlighet att stödja företagets ändamål.

Konsumenter som handlar hos IMPT affiliates får IMPT-tokens som belöning. Dessa tokens kan bytas ut mot koldioxidkrediter på blockchain 24/7/365. Företagets innovativa plattform har redan samarbetat med mer än 25 000 affiliates, inklusive stora namn som Netflix och Microsoft.

IMPT har hittills samlat in 13,5 miljoner euro från investerare genom sin pre-sale-kampanj, vilket visar att det sannolikt kommer att lyckas även under en björnmarknad.

Besök IMPT nu

Golgata (RIA)

I Calvaria: Duels of Eternity använder spelare Non-Fungible Token Cards (NFT) för att lägga strategier och tävla i en värld med efterlivet-tema.

RIA är symbolen för NFT-köp och transaktioner på Calvarias inre marknad, samtidigt som det ger innehavarna styrande makt över spelets decentraliserade autonoma organisation (DAO). Den digitala tillgången kan också spelas på av de som vill tjäna extra pengar passivt.

Med spelets förförsäljning som hittills tjänat €2.2 miljoner, avslutar utvecklarna förköpet tidigt och ökar antalet tillgängliga tokens från 300 miljoner till 150 miljoner.

Besök Calvaria nu

Dela detta