NZXT meddelade att de är ett helt nytt flaggskepp. PC H1 relanseras under namnet H1 V2, och erbjuder en integrerad strömförsörjning, en AIO-processorkylare och en monteringskabel med en kompakt design som kan frigöra priset på utrymme i din byrå eller din Jag brukar.

H1 V2 börjar säljas den XNUMX februari för €XNUMX / €XNUMX / AU$XNUMX / AU$XNUMX (cirka €XNUMX) på NZXT-webbplatsen och finns tillgänglig i svart eller vitt för att matcha de andra produkterna i NZXT monokroma familjen.

Även om det låter dyrt för ett PC-fodral, är det verkligen inte ovanligt, eftersom sällsynta fall kan vara värda en ganska slant, och det är värt att notera att du också får en Gold-klassad XNUMXW SFX-strömförsörjning, ett lyft med PCIe Gen fyra-kabel och en kylare AIO. Processor ingår för denna kostnad.

Det är också värt att tänka på att detta kommer att ta bort de flesta av frustrationerna med att bygga ett ovanligt format hölje, vilket tar bort behovet av att noggrant undersöka dimensionerna på en CPU-kylare, eftersom bristen på mångfald på marknaden idag är gratis för små formfaktorkällor. Ännu bättre, den här nya versionen av H1 är något större för förbättrat luftflöde och möjliggör installation av de flesta av de bästa grafikkorten på marknaden trots denna solida storlek.

La carcasa de la PC NZXT H1 V2 que muestra los componentes de construcción y un primer plano de los botones y puertos superiores

(Bildkredit: NZXT)

H1 V2 har fortfarande kvar det mesta av stylingen som gjorde den så eftertraktad när den släpptes XNUMX, med en kompakt "torn"-liknande konstruktion som många har likställt med Xbox Series X-konsolen. Denna version var tvungen att dras tillbaka på grund av problem med PCIe-riser-kabeln, men dess frånvaro kändes starkt av dem som uppskattade dess unika design och solida storlek.

För att göra dig lugn, tog NZXT upp det här problemet i det officiella lanseringspressmeddelandet, och sa: "Vi gjorde om den ursprungliga H1-lyftdesignen och lärde oss mycket av det ursprungliga fallet och lyssnade på feedback från communityn. H1 har ett specialdesignat kretskort och vi har arbetat nära med en ny distributör och använder en strängare kvalitetssäkringsprocess för att säkerställa att varje H1 uppfyller höga kvalitets- och säkerhetsstandarder."

Åsikt: Fulla tornfall är gamla nyheter

Om du har varit i spel- eller PC-byggandet ett tag, är du förmodligen bekant med ATX-fodral i full storlek. Dessa var vanligare i början av XNUMX-talet, eftersom människor prioriterade utrymme för expansion och luftflöde, samtidigt som de helt enkelt var den stil man valde på den tiden.

Men snabbspola framåt till de senaste åren, så kommer du att se PC-fodral bli mindre och mer modulära, vilket gör att entusiaster kan skapa kompakta byggen utan att offra vare sig värme eller prestanda. Moderkort och nätaggregat blir också mindre för att möta moderna krav, vilket gör att PC-fodral i fulla torn blir lite inaktuella.

De har naturligtvis fortfarande sin plats: det är enklare att bygga anpassade kylvattenslingor i en större låda, men även medelstora torn klarar den här typen av modifiering. Eftersom Covid har drivit oss att arbeta hemifrån, håller rymden på att bli en uppskattad vara.

Jag är villig att slå vad om att så smått kommer fler varumärken att börja lansera små formfaktorfodral för att fånga denna nya marknad som vill koncentrera all kraften hos en PC i en lågprofilkonstruktion, särskilt en som kan hysa en fullständig GeForce RTX. Storlek tre tusen och nittio och bekväm näringskälla för dess drift.

Dela detta