Anker lanserar ett nytt par trådlösa sporthörlurar under sitt Soundcore-märke som har en unik krokdesign för att passa bekvämt runt öronen.

De kallas Sport X10-hörlurarna, och enligt företaget gjordes de med komfort i åtanke. I ett uttalande (öppnas i en ny flik) säger Anker att folk har klagat på att Athletic-hörlurarna har en "bulky design" och ofta faller ut under ett svettigt träningspass. Ankers lösning var att lägga till öronkrokar som kunde rotera 210 grader så att folk kunde justera knapparna tills de hittade den där söta platsen.

För att bekämpa svett har Sport X10 en IPX7 vattentäthetsklassning (öppnas i en ny flik), vilket innebär att den kan sänkas ner till en meter (cirka tre fot) under vattnet. Enheterna är också utrustade med Soundcores SweatGuard-teknologi för att skydda "mot svettens frätande egenskaper." Anker är så säker på X10:s vattentäthet att den hävdar att du kan skölja hörlurarna under kranen efter ett intensivt träningspass och de kommer fortfarande att fungera.

trummor och ljud

Tillsammans med skydd mot svett och öronkrokar har Sport X10-hörlurarna lång batteritid och en mängd funktioner för bra ljud. På en enda laddning kan de hålla i upp till åtta timmar eller 32 timmar när de används med laddningsfodralet. Anker lade också till en snabbladdningsfunktion för att möjliggöra "två timmars uppspelningstid" efter en 10 minuters laddning.

Under huven har Sport X10 10 mm dynamiska drivrutiner med Soundcores BassUp-funktion som justerar basnivån på en låt i realtid. Du kan också styra ljudet på dina hörlurar genom att ansluta dem till Soundcore-appen (tillgänglig på iOS och Android) och välja en av 22 EQ-förinställningar. För personer som vill ha ännu mer kontroll har appen en anpassad 9-bands equalizerinställning för att justera de finare detaljerna.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar ett system med sex mikrofoner för att ta emot samtal och hybridbrusreducering för att blockera omgivande brus. På blåsiga dagar kan du aktivera vindbrusreducering i appen för att ytterligare förbättra samtalskvaliteten. Snarare har hörlurarna ett transparensläge så att du kan höra omvärlden och vara uppmärksam på vad som händer.

Och den sista nyckelfunktionen i Sport X10-hörlurarna är stereoläget (öppnas i en ny flik) för att styra låtarna. Om du till exempel dubbeltrycker på den högra hörsnäckan spelar eller pausar du en låt, medan ett spår hoppar över ett spår genom att dubbeltrycka på den vänstra.

Även om de inte är lika imponerande som Sony WF-1000XM4 trådlösa hörlurar, är Sport X10 fortfarande ett anständigt paket. Hörlurarna finns i USA (79 €), Europa (99 €), Storbritannien (89 €) och Kanada (119 CA$). Du kan få paret i svart eller havregrynsvitt på Soundcore-webbplatsen (öppnas i en ny flik) eller på Amazon (öppnas i en ny flik). En röd modell bör lanseras mellan slutet av juli och början av augusti; inget exakt datum anges.

Om du letar efter ett par bra sporthörlurar har TechRadar en lista över de bästa för 2002.

Dela detta