Om du letar efter en billig fitnesstracker kan Fitbit Versa-erbjudandena definitivt spara mycket pengar på en redan prisvärd enhet. Dessa armband är redan betydligt billigare än avancerade enheter från Apple och Samsung, så eventuella ytterligare besparingar är ännu mer imponerande. Vous find dessous tous les derniers prix sur certains de nos modèles préférés (et des modèles qui régulièrement qui régulièrement régulièrement une excellent rapport qualité-prix), afin que vous puissiez rester au courant de toutes les dernières offres dè Fitbit Versaellet marknaden.

Fitbit Versa är en fitness-smartklocka från Fitbit som kan spåra aktivitet, hjärtfrekvens och förbrända kalorier. Versa hjälper dig också att hålla koll på dina hälso- och träningsmål med personliga påminnelser. Njut av din favoritmusik på Versa med över 300 låtar som du kan lagra eller ansluta till Bluetooth-hörlurar för att lyssna på musik eller poddsändningar trådlöst. Versa har också grundläggande smartwatch-funktioner som att ta emot samtal, sms och aviseringar och komma åt dina favoritappar.

Sedan lanseringen av Fitbit Versa 2019 har företaget introducerat Fitbit Versa Lite, Fitbit Versa Special Edition och Fitbit Versa 2 och 3. Nedan finns de bästa Fitbit Versa-erbjudandena och information om varje modell, så att du kan bestämma priset och den smarta klockan som passar dig bäst.

Innehållsförteckning

Bästa Fitbit Versa försäljning och erbjudanden

Bästa Fitbit Versa Lite-erbjudanden och reor

Om du letar efter en billigare version av Fitbit Versa har du tur. Fitbit Versa Lite är prissatt betydligt lägre än den ursprungliga Fitbit, med start på $159.95 / £149.99 / AU$249.95.

Fitbit Versa Lite Edition har många av de grundläggande Fitbit Versa-funktionerna trots sitt lägre pris. Versa Lite kan spåra din puls och heldagsaktiviteter som steg, distans, aktiva minuter och förbrända kalorier, samt sömn med användbar information. Versa Lite har också standard smartwatch-funktioner som samtals-, text- och kalenderaviseringar, plus tillgång till dina favoritappar.

Så vad saknas i Versa Lite-utgåvan? Till skillnad från Fitbit Versa och den ursprungliga Special Edition har Versa Lite inga personliga träningspass på skärmen, och du kan inte heller ladda ner och lagra din musik på smartklockan.

Dagens bästa specialutgåva Fitbit Versa priser

Bästa Fitbit Versa 3-erbjudanden och reor

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 släpptes förra året och hade ett introduktionspris på €229 / £199 / AU$399 och har en större 40 mm AMOLED-skärm. Till skillnad från sin föregångare har Versa 3 nu inbyggd GPS som låter dig spåra promenader, löpturer, cykelturer eller vandringar utan din telefon i närheten. Du kommer också att kunna se intensitetskartan för ditt träningspass i Fitbit-appen.

Vera 3 innehåller alla de träningsspårningsfunktioner som gjorde Fitbit till ett känt namn, plus att du får en enorm batteritid på sex dagar, en AMOLED-skärm som alltid är på och PulsePulse 2.0 för bättre pulsspårning och nattliga blodsyreavläsningar. .

Dagens bästa Fitbit Versa 3-erbjudanden

Bästa Fitbit Versa 2-erbjudanden och reor

Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2 lanserades nyligen 2019 med ett startpris på $199 / £199 / AU$329. Fitbits andra generationens smartklocka har en uppdaterad design med en ljusstark AMOLED-pekskärm och alltid-på-display. Versa 2 har en ny processor som Fitbit hävdar är den snabbaste hittills och erbjuder ytterligare 24 timmars batteritid.

Smartklockan har även Amazon Alexa, som låter dig kontrollera vädret, ställa in timers och styra andra smarta hemenheter med bara din röst. Versa 2 erbjuder samma hälso- och träningsfunktioner som den ursprungliga smartklockan med pulsmätning dygnet runt och användbar information om din sömn. Du kan också skicka meddelanden, ringa samtal och ta emot aviseringar.

Dagens bästa Fitbit Versa 2-priser

Bästa Fitbit Versa-erbjudanden

Fitbit Versa

Fitbit Versa spårar all din aktivitet, inklusive steg, puls, distans, förbrända kalorier, klättrade golv, aktiva minuter, aktivitet per timme och vilotid. Versa smartwatch är också vattentät, så att du kan spåra varv och förbrända kalorier under simpass. Njut av din favoritmusik på Versa med över 300 låtar som du kan lagra eller ansluta till Bluetooth-hörlurar för att lyssna på musik eller poddsändningar trådlöst.

Fitbit Versa säljs normalt för $199.99 / £199.99 / AU$299.99, men tack vare nya releaser kan du vanligtvis hitta rabatter på smartklockan från tredjepartsåterförsäljare.

Dagens bästa Fitbit Versa-priser

Bästa Fitbit Versa Special Edition-erbjudanden

fitbit versa specialutgåva

Om du är intresserad av kontaktlösa betalningar eller vill ändra utseendet på din Versa smartklocka kan du uppgradera till Fitbit Versa Special Edition. Specialutgåvan av smartklockan låter dig välja mellan en kol- eller lavendelvävd rem istället för den klassiska Versa-remmen. Fitbit Versa Special Edition har även ett inbyggt NFC-chip som gör att du kan göra säkra betalningar utan din plånbok. Du kan göra betalningar när du är på språng med dina kredit- och betalkort genom att trycka på handleden var som helst där kontaktlösa betalningar accepteras.

Dagens bästa specialutgåva Fitbit Versa priser

Hur mycket kostar en Fitbit Versa?

En av Fitbit Versas största försäljningsargument jämfört med en Apple Watch är priset. Fitbit Versa säljs för $199.99 / £199.99 / AU$299.99 och är en av de bästa smartklockorna du kan få för under $200. Eftersom Versa har funnits i nästan ett år kan du vanligtvis hitta rabatter och reor från populära återförsäljare på smartklockan .

Vilka är de bästa funktionerna i Fitbit Versa?

Några av nyckelfunktionerna hos Fitbit Versa är designen, hälso- och träningsspårning och lång batteritid. Versas design har fått ett ansiktslyft från den tidigare modellen och har nu en mer attraktiv och elegant look för vardagsbruk. Versa smartwatch kommer också att spåra din sömn, låter dig veta tiden som spenderas i olika stadier och personliga tips för förbättringar. Fitbit Versa erbjuder mer än 4 dagars batteritid så att du kan spåra din aktivitet, lyssna på musik, skicka textmeddelanden och mer under hela dagen utan att behöva oroa dig för att ladda batteriet.

Fitbit Versa-band

Fitbit-specifika enheter har utbytbara remmar, och Fitbit Versa är den som kan anpassas med utbytbara remmar. Förutom Fitbit-webbplatsen (öppnas i en ny flik), säljs Versa-band av flera återförsäljare, inklusive Amazon (öppnas i en ny flik) och Walmart (öppnas i en ny flik). Stilarna inkluderar remmar som ser mer ut som en traditionell klocka och remmar som har sportigare egenskaper, som ventilationsöppningar. De utbytbara remmarna är också gjorda av en mängd olika material, inklusive rostfritt stål, vävt tyg och läder, för att nämna några.

Lär dig mer om Fitbit smartwatch med vår Fitbit Versa recension och ta reda på den billigaste Fitbit Versa med vår Fitbit Versa Lite recension.

Kolla in de bästa reapriserna och billiga Fitbit-erbjudanden som är tillgängliga just nu.

Dela detta