Att köpa en spelstol kan vara dyrt, så vi har tittat på de bästa billiga spelstolserbjudandena i synnerhet. Några av dessa kan fortfarande konkurrera med de bästa spelstolarna och kostar mindre än prislappen på $500/£500 du ofta ser för dessa premiumalternativ.

Här har vi dock sett säten som kombinerar stöd, komfort och spelestetik för mindre. Några av de bästa kontorsstolarna kan matcha några av dessa saker, men racerbackdesignen drar många mot kubstilen hos en spelstol.

Nedan har vi listat spelstolar som oftast säljs för under $300 / £300 / AU$500. Det är mycket pengar, men ett bra antal att sikta på när man överväger en långsiktig investering.

Det finns gott om försäljning av spelstolar under hela året som driver ner priserna ytterligare, så det finns alltid ett fynd om du letar på rätt ställe. När din stol väl är sorterad kan det också vara ett bra tillfälle att investera i ett billigt spelbord och en billig spelmonitor för den ultimata installationen.

Innehållsförteckning

De bästa erbjudandena på billiga spelstolar

(Bildkredit: fräck)

Brons Ghost Elite

Bästa övergripande billiga spelstolen

Lutning: 160 grader | Viktkapacitet: 264 pund | Tillgängliga färger: blå, gul, röd, rosa | Gobeläng: syntetisk päls | Sätes höjd : 110 - 120cm | Armstöd: 4D

mycket justerbar

Stål ram

Kan vara lättare att montera

Brazen Phantom Elite är en budgetstol för spel som fortfarande innehåller ett antal funktioner som du kan se på dyrare stolar. Det är en spelstol i full storlek som låter dig få det fulla ryggstödet som vi alla älskar att se. Den har också armstöd som kan rotera för att rymma en mängd olika positioner. Ett unikt diamantmönster på ryggen i racerstil ser bra ut, med vadderat skum som ger stöd tillsammans med justerbart ländryggsstöd.

Materialen som används kunde vara bättre, men till det här priset är det vanligtvis halva priset på andra spelstolar, vilket gör det till en stjäla.

GT Omega Pro

(Bildkredit: GT)

GT Omega Pro

Den bästa budget spelstolen

Lutning: 190 grader | Viktkapacitet: 265 pund | Tillgängliga färger: svart, vit, röd, blå, lila, orange | Gobeläng: läder | Armstöd: 4D

Helt justerbar

Tillverkad av legerat stål

Höjden kommer inte att vara idealisk för alla.

GT Omega Pro är en fullt justerbar spelstol till ett bra pris. Du kan luta ryggstödet från 85 till 190 grader med 4D vridbara och justerbara armstöd. Den höjdjusterbara gasfjädercylindern skulle kunna gå längre för vissa längre människor, men det är allt som saknas här. För det mesta får du en bekväm, "passad" design som känns bra under långa pass.

Prismässigt, även när den inte är till rea, är GT Omega Pro bra valuta för pengarna för en spelstol av denna design.

GTPlayer spelstol

(Bildkredit: GTPlayer)

GT-spelare

Den billigaste spelstolen som är värd att köpa

Lutning: 150 grader | Viktkapacitet: 300 pund | Tillgängliga färger: blå, grå, grön, röd, vit | Gobeläng: Fuskläder

barato

Brett utbud av färger tillgängliga

Stor viktkapacitet

mindre lutning

GTPlayer är en av de billigaste spelstolarna på marknaden. Trots detta har den en bekväm sittdyna, en viktkapacitet på 300 pund och en lutning på upp till 150 grader. Dess armstöd saknar justerbarhet, eftersom du bara kan flytta dem uppåt eller nedåt, men du får ett praktiskt fotstöd.

Den viktigaste avvägningen här är att GTPlayer är mycket billigare än befintliga alternativ. Vi kanske ifrågasätter dess utseende och några av de finare detaljerna, men till det här priset är den fortfarande utmärkt.

SecretLab Titan

(Bildkredit: SecretLab)

hemlig lab titan

Den bästa high-end gamingstolen

Lutning: 165 grader | Viktkapacitet: 290 pund | Tillgängliga färger: Svart, kakor och grädde, kolblå | Gobeläng: Tyg / läder | Sätes höjd : 19,5 - 23 tum | Armstöd: 4D

Extremt bekväm

tufft läder

Uppfriskande minneskum

Dyrt när det inte är till försäljning

SecretLab Titan gränsar till vår definition av en billig spelstol. Det är inte direkt billigt, men det är ofta på rea så det är värt att hålla utkik efter.

Du kan välja mellan tyg- eller PU-lädermodeller, som båda har 50 cm sittdjup och stoppning med kall memoryskum. Ett inbyggt svankstödskuddsystem påminner dig om varför du spenderade mer. Dessutom ingår en avtagbar kylande huvudkudde med memory foam medan du får en 165 graders lutning.

Det kanske inte är billigt, men om du har råd att jaga en SecretLab-rea kommer du att bli glad.

Corsair T3 Rush

(Bildkredit: privateer)

Corsair T3 Rush

En billig gamerstol i tyg

Lutning: 180 grader | Viktkapacitet: 265 pund | Tillgängliga färger: Antracit / Grå / Vit | Gobeläng: kroppar | Sätes höjd : 17,5 - 21 tum | Armstöd: 4D

Utmärkt lutning

Andningsbart och uppfriskande tyg.

lätt

Svankstöd är inte fäst på stolen

Corsairs utbud av stolar ingår regelbundet i spelstolserbjudanden, vilket innebär att du ofta kan göra ännu bättre än 399 $/$299 MSRP för just denna modell. Det är goda nyheter om du letar efter en bekväm, ergonomisk stol som helt enkelt nickar till din spelestetik. Det finns inget färgat foder här, och den enkla tygklädseln skulle se lika bra ut på ett hemmakontor som på en Twitch-ström.

Denna stoppning är ett ventilerande tyg som inte håller lika mycket värme som en PU-lädermodell, vilket möjliggör en svalare och mjukare totalupplevelse. Titeln här är dock denna 180-graders lutning. Om du någonsin har behövt en liten tupplur vid ditt skrivbord, är det här stolen du skulle vilja sova i. Du får en helt horisontell position här, vilket är ovanligt i världen av billiga spelstolar.

T3 Rush är byggd med en smalare profil, vilket innebär att de med en större ram kanske inte tycker att den är lika bekväm. Dessutom fäster denna svankstödkudde av memory foam, även om den är stor, inte till själva stolen, vilket innebär att de som har en tendens att luta sig framåt kan behöva investera i en ersättare för att förhindra att den ramlar omkull under spelets sessioner.

Dagens bästa billiga spelstolserbjudanden

Billiga spelstolserbjudanden: vanliga frågor

Vill du veta något annat innan du köper en billig spelstol? Vi har svarat på de vanligaste frågorna här, inklusive var man hittar de mest sålda spelstolarna, om en spelstol är en värd investering och vad som gör dem så dyra i första hand.

Var kan man hitta fler rabatter på billiga spelstolar

Om du letar efter billigare spelstolsförsäljning finns det ett antal återförsäljare att hålla ett öga på.

VI:

STORBRITANNIEN:

Är billiga gamerstolar värda det?

Billiga spelstolar kan ge den gamer-estetik som många har förälskat sig i sedan DXRacer gjorde kuben på topp. Men när du går upp i prisklassen kan du sluta med att betala mer för den märkesprydda huvudkudden än för den komfort du får. Du kan hitta perfekt ergonomiska stolar med massor av justeringsmöjligheter och djup stoppning för mellan $100 och $300 ($100 och $300), men vissa alternativ strax över den prisklassen har fortfarande värde i extra kylningsalternativ och andningsbara tyger.

Allt som allt är billiga spelstolar definitivt värda pengarna om du letar efter en bekvämare stol i klassisk racingstil. Men om du bryr dig om ergonomi och inte bryr dig för mycket om utseendet, kanske du hittar ett bättre pris på några av de bästa kontorsstolarna.

Varför är spelstolar ibland så dyra?

I Twitch-varumärkets tidevarv kan inte ens spelstolsförsäljning dölja det faktum att många platser är fruktansvärt dyra. Vanligtvis kommer dessa stolar från de bästa spelmärkena som har drivit reklamströmmen genom en logotyp insydd i ett nackstöd. Det betyder att spelstolar kan bli dyra när ett varumärke har fått sitt eget liv genom sociala medier. I de flesta fall kommer det att vara lätt att identifiera dessa stolar genom att snabbt titta på justeringsmöjligheter, komfortnivåer och dämpningsstöd.

Behöver du fler spelpresenter? Vi har det du behöver. För en ny skärm kan du söka efter de senaste billiga spelmonitorerna. Du kan också komplettera din installation med ett billigt speltangentbord, billig spelmus och ett billigt spelheadset eller hitta en plats att sätta ihop allt med ett av dessa billiga spelbord.

Dela detta