De bästa kryptovalutorna att köpa idag 5 december(*5*)Kryptovalutamarknaderna var oförändrade under helgen efter en stark vecka där Bitcoin steg 5,23 % och Ethereum 7,85 %. Det globala kryptomarknadsvärdet uppgår till €857,66 miljarder, en ökning med 0,03% under de senaste 24 timmarna.

(*5*)Bitcoin svävar fortfarande runt 17 000 € efter ett avslag på 17 400 €, men håller fortfarande detta nyckelstöd trots att andra risktillgångar kraschar på dagens negativa ekonomiska nyheter, med amerikanska aktieindex.

(*5*) Tidigare under dagen föll producentprisindexet (PPI), som mäter priserna på varor och tjänster innan konsumenterna köper dem, till 56,5, högre än förväntat 53,5. Detta är en ökning från oktoberavläsningen på 54,4. Samtidigt föll Purchasing Managers' Index (PMI) till 46,2 i november från 47,8 förra månaden, eftersom nya affärsaktiviteter föll mest sedan maj 2020.

De bästa kryptovalutorna att köpa idag på björnmarknaden

(*5*) Även om de här nyheterna kanske inte är bra för Bitcoin och andra kryptovalutor inom kort, finns det fortfarande gott om möjligheter att investera i digitala tillgångar med hög potential som har starka fundamenta. Vi hittade dessa mynt med hög potential och skapade en lista med fem bästa köp idag, den 5 december: D2T, AXS, IMPT, LTC och TARO.

Trade Dash 2 (D2T)

(*5*) För investerare i kryptovaluta som letar efter nya möjligheter att dra nytta av FTX-börsens misslyckande kan Dash 2 Trades D2T-token vara ett attraktivt alternativ. Det som gör Dash 2 Trade unikt är dess sociala insikter och gemenskap, sociala indikatorer, analysverktyg före försäljning, strategisk backtesting, tekniska indikatorer och sociala handelsfunktioner, som alla är bäst i klassen i branschen.

(*5*)Dash 2 Trade kommer definitivt att bli en go-to för både långsiktiga investerare och kortsiktiga handlare med dessa innovativa funktioner. Plattformen har redan fått mycket uppmärksamhet och kommer bara att få fler användare med tiden. Eftersom webbplatsen använder D2T-tokens som krävs för att komma åt alla delar av webbplatsen, kommer detta att leda till ökad efterfrågan på token. Dash 2 Trade är för närvarande i sitt tredje steg av förförsäljning och har samlat in över 8,5 miljoner euro hittills och är över 97 % komplett med steg 3 innan de går in på marknad 4 där tokens kommer att sjunka från 0,0513 euro till 0,0533 euro.

(*5*)Besök Dash 2-försäljningen nu

AXEL

(*5*)Axie Infinitys AXS-token är upp nästan 30% idag med mer potentiell marginal om den nuvarande pumpen håller. Rallyt utlöstes av lagets tillkännagivanden om uppdateringar av spelet, vilket ledde till ett veckolångt rally som kulminerade i ett ännu större hopp idag. Som alltid bestämmer du dig för att ta en position, sätta en avslutande stop loss och spela säkert.

BESKATTA

(*5*)IMPT är det bästa myntet för investerare som vill komma igång med miljö-, sociala och statliga (ESG)-investeringar. Kryptotillgången är den ursprungliga symbolen för IMPT.io-projektet, vilket underlättar köp av koldioxidkrediter.

(*5*)IMPT.io kommer att tillåta människor att enkelt köpa koldioxidkrediter för att hjälpa miljön genom att kompensera för sitt eget koldioxidavtryck. Initiativet har ett affiliatenätverk med mer än 25.000 XNUMX företag, inklusive några stora namn som Nike, Microsoft, Amazon och Netflix.

(*5*) IMPT-plattformens infödda token hade en av de bäst presterande tokenförsäljningarna under de senaste månaderna, och samlade över 13,4 miljoner euro på bara tre månader. Om du funderar på att investera i en token med hög efterfrågan med potential att hjälpa till att göra världen till en bättre plats, är IMPT rätt väg att gå.

(*5*) Besök IMPT-förköpet nu

SLD

(*5*)LTC har fortsatt sin uppgång sedan den 22 november och är upp 6,35% i skrivande stund för att handlas till €81,58 eftersom marknaden ägnar mycket mer uppmärksamhet åt en av de äldsta kryptovalutorna under de senaste två veckorna. Det finns möjlighet till ytterligare ett försprång om allmänna marknadsförhållanden förblir stabila, men varje position på marknaden vid denna tidpunkt bör vara försiktig med denna volatilitet.

Robot Age (TARO)

(*5*) Om du är en investerare som letar efter nya möjligheter inom spelområdet, är RobotEras TARO-token din bästa insats. Även om andra projekt som The Sandbox och Decentraland inte går bra med låga användaranvändningsfrekvenser på grund av under genomsnittet spelande, är RobotEra redo att revolutionera web3-spelutrymmet och metaversera med innovativ spelmekanik som ger spelaranvändare flera sätt att generera aktiv och passiv inkomst . i spelekonomin.

(*5*) RobotEra säljer sina TARO-tokens för 0,02 € styck hittills (förväntas stiga till 0,025 € i steg 2) och har samlat in över 370 000 € totalt.

(*5*)Besök RobotEra förköp nu

(* 5 *)

Dela detta