Apples M1-chip gör Surface Pro X på skam
Det verkar som om Android-appar kan komma till MacBooks och Apple Macs med det nya M1-chippet med BlueStacks-applikationen som introducerar stöd för ARM-datorer.

I slutet av förra året skilde Apple sig från Intel för att skapa sina egna ARM-baserade MacBook- och Mac-chips, så kallade M1-chipet.

Detta tillät MacBook M1s kommer att köra iOS-appar relativt enkelt, eftersom de designades för iPhones och iPads som också är baserade på ARM-hårdvara. Det öppnade upp dessa Mac-datorer för tusentals briljanta appar och spel.

Och nu håller detta bibliotek på att växa ännu mer.

Kom till BlueStacks 5

BlueStacks är en Android-emulator populärt att ta med Android-appar till datorer. För tillfället fungerar det bara på Intel- eller AMD-processorer, men ARM-stöd kommer snart.

Medan Android-applikationer kräver en viss grad av emulering för att kunna köras på MacBook M1s (eller Windows 10-enheter med ARM-processorer), betyder det faktum att Android-applikationer körs normalt på ARM att det inte finns något behov av en 'binär översättning', som BlueStacks Chief Architect Sharad. Agarwal avslöjar.

Medan BlueStacks 5 så småningom kommer att föra Android-appar till ARM-baserade Windows 10-enheter, verkar det som att företaget i första hand planerar att skaffa Android-appar på Mac, och Agarwal sa: "Vi ser marknaden för BlueStacks App Player växa avsevärt med Apple. godkänner körning av iOS-applikationer i Mac-formfaktorn. »

BlueStacks 5 finns för närvarande i beta och erbjuder snabbare installations- och starttider för applikationer, 40% mindre RAM-förbrukning, jämnare bildhastigheter vid spel och ett "Eco-läge" som minskar CPU-användningen med 80% vid multitasking.

Med Android-appar som går med iOS-appar, såväl som uppsjön av befintliga Mac-appar som kan användas på Mac M1 och Macbooks som MacBook Air (M1, 2020), för närvarande vårt val för den bästa bärbara datorn i världen. Världen, du kommer snart att ha ett enormt bibliotek med briljanta appar som kör macOS Big Sur.

Dagens bästa Apple Macbook Air (M1 2020) erbjudanden

Via bärbar dator Mag

RebajasTOPP. 1
2021 Apple MacBook Pro (14-tums, Apple M1 Pro Chip med Octa-Core CPU och GPU ...
2021 Apple MacBook Pro (14-tums, Apple M1 Pro Chip med Octa-Core CPU och GPU ...
Aldrig sett autonomi som når 17 timmar; Upp till 64 GB enhetligt minne för att hålla saker snabbt och smidigt
1.993,00 EUR

 

Dela detta