Google Pixel 6a tillkännagavs på Google IO i maj, men kommer inte att säljas förrän i juli. Medan vi väntar har fler reklambilder av mellanklassterminalen läckt ut, vilket ger oss mer information om enhetens hårdvara och mjukvara.

Dessa bilder är med tillstånd av den välkände tipsaren Evan Blass (öppnas i en ny flik) på Twitter och ser precis ut som du kan förvänta dig av Googles officiella reklambilder. Alla tre färgerna visas - krita (vit), salvia (grön) och antracit (grå) - och det finns livsstilsbilder att titta på också.

Även om bilderna inte säger oss något som vi inte redan vet om dessa telefoner, finns det massor. Om du planerar att köpa en Google Pixel 6a i slutet av juli, kommer dessa bilder att hålla dig igång tills dess.

Några 6A-bilder att njuta av. pic.twitter.com/2jsMK8Y5FG 14 juni 2022

Se mer

Vad vi vet

Google Pixel 6a börjar säljas den 28 juli och förbeställningar öppnar en vecka innan. Det ger dig tillbaka $449 / £399 / AU$749, och det finns en specifikationskonfiguration som ger dig 6 GB RAM och 128 GB internminne.

Det hela drivs av samma första generationens Tensor-kretsuppsättning som körs inuti Google Pixel 6 och Google Pixel 6 Pro, så prestandan bör vara förstklassig. Vi vet också att telefonen kommer att ha en 6,1-tums OLED-skärm, med en upplösning på 1080 x 2400 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 60Hz.

För kameror valde Google en 12.2 MP huvudkamera och en 12 MP ultrabred kamera på baksidan, med en 8 MP frontkamera för selfies. Batterikapaciteten är 4.410 30 mAh och du kan ladda den med en hastighet av XNUMX W.

Analys: Googles lansering av långsamma telefoner

Google tog det något ovanliga steget att tillkännage Pixel 6a och till och med Google Pixel 7 långt innan de började säljas, och vi är inte säkra på att det är ett särskilt bra tillvägagångssätt.

Bolaget har en tidigare blankett för detta. Kom ihåg när Google berättade för oss att Pixel 4a med 5G och Pixel 5 skulle komma, månader innan telefonerna började säljas. Det var ungefär samtidigt som Google Pixel 4a introducerades för världen, så Google gillar att tillkännage telefoner i omgångar.

För det första ger det konsumenterna massor av varningar om vad de kan förvänta sig. Pengar kan sparas, planer kan göras, och det betyder att du inte kommer att bli förvånad om du köper en gammal telefon dagar innan en ny dyker upp från ingenstans. Att veta mer om vad som kommer gör köpbeslut lättare.

Det betyder dock att telefonerna redan kan se gamla och föråldrade ut när de eventuellt kan köpas, och det finns en risk att dina kort blinkar för tidigt. Vi får vänta och se hur framgångsrik Pixel 6as fokus på försäljning är.

Dela detta