Samsung Galaxy Z Flip 4 kan vara ännu mer

Samsungs nästa stora lansering kan vara bara två månader bort om den senaste läckan är korrekt, eftersom Samsung Galaxy Z Flip 4 och Samsung Galaxy Z Fold 4 tydligen kommer att presenteras den 10 augusti.

Det säger Jon Prosser (öppnas i en ny flik), en läckare med blandad meritlista men som generellt har varit pålitlig de senaste månaderna.

Tydligen är det inte allt vi kommer att se den 10 augusti, eftersom Samsung Galaxy Watch 5 och Samsung Galaxy Watch 5 Pro är tänkta att avtäckas det datumet också.

Samsung Event/Launch Dump (Threading, 1/2) S22 lanseras i lavendel 26 augusti Fold 4Phantom Black, Green, Beige Announcement/Förbeställningar 10 augusti Lansering 26 augusti Flip 4Graphite, Bora Purple, Pink Gold, BlueAnnouncement / förbeställningar 10 augusti Release Augusti juni 268 2022

Se mer

Det är inte då du kommer att kunna köpa dessa enheter, eftersom den 26 augusti är releasedatumet, och en ny lavendelfärg för Samsung Galaxy S22 kommer tydligen att lanseras vid den tiden också.

Prosser har också insikt i vilka färger dessa andra enheter kommer att vara tillgängliga i, med Samsung Galaxy Z Flip 4 som tydligen landar i nyanser av grafit, bora lila, roséguld och blått, och Samsung Galaxy Z Fold 4 i fantomsvart, grönt . och beige

När det gäller Samsung Galaxy Watch 5 är 40 mm-versionen tänkt att landa i fantomsvart, silver och roséguld, medan 44 mm-modellen sägs lanseras i fantomsvart, silver och safirfärger, och galaxen 46 mm Tydligen kommer Watch 5 Pro bara att säljas i Phantom Black och Silver.

Även om vi tar allt detta med en nypa salt, finns det inget överraskande här, och en lansering i augusti har alltid verkat trolig, eftersom det är då Samsung vanligtvis lanserar enheter inom dessa intervall.

Analys: början av nästa hektiska period(*4*)

Detta tillkännagivande den 10 augusti, om det är datumet, kan vara det första i en rad stora tekniska avslöjanden.

Sedan kommer vi sannolikt att se iPhone 14-sortimentet plus Apple Watch 8 och möjligen nya iPads i september, med den 13 september som ett läckt datum som vi har hört.

Sedan i oktober kommer Google sannolikt att helt introducera Pixel 7, Pixel 7 Pro och Pixel Watch. Bland allt detta kunde vi också se andra ganska prestigefyllda smartphones, som OnePlus 10T och Xiaomi 12T.

Så om Samsungs tillkännagivanden den 10 augusti inte entusiasmerar dig, borde det finnas mycket mer precis runt hörnet.

Dela detta