The Best Website Builder Wix har förnyat sin lösning för besöksnäringen för att erbjuda en komplett uppsättning verktyg för besöksnäringsföretag att lansera, hantera och utöka sin onlinenärvaro.

För närvarande i betaversion kommer lösningen att tillåta användare att skapa en webbplats, hantera sin egendom, gäster, bokningar och försäljningskanaler från en enda plattform.

I samarbete med den molnbaserade onlineförsäljnings- och digitala marknadsföringsplattformen HotelRunner kommer Wix-lösningen också att erbjuda möjligheter att ansluta till populära onlineförsäljningskanaler och resebyråer som Booking.com, Expedia, Hotelbeds och Airbnb.

Hantera gästfrihet online

Wix Hotels by HotelRunner kommer också att erbjuda användare möjligheten att ta emot direktbokningar och säkra betalningar från webbplatser till sina kunder.

Förutom säkra betalningar inkluderar den reviderade lösningen även lageruppdateringar i realtid över alla försäljningskanaler och möjligheten att hantera policyer och skatter, erbjuda extraerbjudanden, kampanjer, erbjudanden och kuponger.

"Vi förbättrar ständigt vårt erbjudande för att förse företagsägare med en komplett lösning för alla typer av företag, och vi är glada över att återlansera vår gästfrihetslösning för besöksnäringen och turistnäringen", säger Ronny Elkayam, SVP Mobile, App Market och Strategiska produkter. på wix.

”När resandet började öka under den post-pandemiska eran, ser vi en ökad efterfrågan på digitalisering inom hotell- och besöksnäringen och vi är stolta över att ha utvecklat en robust lösning för dessa företag och utvecklat den adresserbara marknaden.

"Wix har investerat resurser i att bygga rätt infrastruktur för att stödja privata företag och stora franchiseföretag, både för restauranger och hotell, och detta nya partnerskap med HotelRunner är ytterligare ett steg i att skapa den nödvändiga lösningen för företag att hantera sin verksamhet effektivt och växa.

Wix Hotels-lösningen förväntas rullas ut gradvis på engelska först, sedan på andra språk, med befintliga användare som byter till den nya lösningen efter betalanseringen.

"Vårt unika partnerskap med Wix kommer att vara den drivande kraften som tar besöksnäringen och turismbranschen till nästa nivå genom att påskynda den digitala transformationen", säger Arden Agopyan, medgrundare och managing partner för HotelRunner.

Som det ser ut kan nya användare bara registrera sig för betaversionen.

Dela detta