Las cintas de correr Peloton pierden una de sus funciones

Peloton har tagit bort en nyckelfunktion från sina Tread+ löpband, vilket innebär att ägare inte längre kan hoppa in och springa utan ett dyrt Peloton All Access-abonnemang.

Tread+-ägare, inklusive spelutvecklaren Brianna Wu (öppnas i en ny flik), har märkt att funktionen Just Run inte längre är tillgänglig, vilket gör att premiummaskinen blir oanvändbar utan ytterligare €39/€39 månadsbetalning.

För att råda bot på situationen erbjuder Peloton ett gratis tre månaders All Access-prenumeration till alla Tread+-ägare och har för avsikt att återaktivera Just Run för icke-prenumeranter mycket snart.

Tread+ såldes bara i USA, och alla användare som vill ha en gratis tremånadersprenumeration eller avstått från sina avgifter kan ringa företagets supportjour på 866-678-9129.

PC Magazine-skribenten @Michael_Kan utbytte mejl med @onepeloton och fick direkta svar. De planerar att återaktivera din förmåga att använda ditt löpband för "Just Run" utan ett abonnemang. Jag måste anta att allmänhetens påtryckningar är anledningen till att de anmälde sig. https://t.co/Q4nZpJ86uC https://t.co/dFqnpnBKT522 2021 juni XNUMX

Se mer

Men som PCMag (öppnas i en ny flik) rapporterar är många löpbandsägare på Twitter upprörda över att företaget inte klargjorde situationen tidigare.

säkerhetsåtgärder

Ändringen avser en mjukvaruuppdatering som kräver att användare anger en åtkomstkod innan löpbandet börjar röra sig. Den här nya funktionen, Tread Lock, är en av många säkerhetsåtgärder som Peloton har vidtagit de senaste månaderna.

I maj utfärdade företaget en frivillig återkallelse av alla sina löpband efter rapporter om allvarliga skador. Vissa användare skadades när Tread-skärmen lossnade och föll under användning, och ett barn dog efter att ha dragits under en Tread+.

Företaget erbjöd sig att ersätta alla ägare, men erbjöd också andra alternativ för alla som ville behålla sin maskin. Slitbanans ägare kan begära ett besök av en ingenjör, som fixar enhetens pekskärm för att göra den säkrare. Ägare till något av löpbanden kan också begära ett besök för att hjälpa till att flytta löpbandet till ett annat rum i sitt hem, borta från husdjur och barn. Även om de har hjul, väger Peloton Tread 290 lbs (131 kg) och Tread+ väger 455 lbs (206 kg), så det skulle inte vara klokt att flytta dem på egen hand.

Peloton arbetar också med en mekanisk säkerhetsuppdatering för Tread+. Vi känner inte till detaljerna ännu, men det kan handla om att installera en barriär på baksidan av maskinen för att förhindra att något fastnar i lamellerna.

Dagens bästa Fitbit-erbjudanden

Dela detta