Whales Believe in the Metaverse av RobotEra

Whales Believe in the Metaverse av RobotEra RobotEra NFT 2022 Game Review - Nästa The Sandbox?

Metaversen har vuxit i popularitet de senaste åren, med många projekt som publicerade multipler på 100x under den senaste tjurmarknaden.

Några av de största vinnarna inkluderar metaverse OG Decentraland, såväl som nykomlingarna Axie Infinity (AXIE) och Sandbox (SAND).

Nya metaverser kommer dock in i striden hela tiden när tävlingen hettar till, och den som får mycket uppmärksamhet just nu är RobotEra.

RobotEra skapar sin egen nisch

RobotEra är en helt ny metavers som är inriktad på att skapa en nisch för sig själv i metaversutrymmet.

Istället för att följa liknande linjer som tidigare Metaverses fokuserar RobotEra Metaverse på att skapa en virtuell värld som domineras av robotar.

Varje användare som spelar i RobotEra-metaverset kommer att få möjligheten att bli sin egen robot, köpa sin egen mark och designa och hantera den marken på det sätt de tycker är lämpligt.

Fokus på decentralisering

Ett av huvudmålen för RobotEra-teamet är betoningen på decentralisering. Decentraliserade autonoma organisationer har vunnit popularitet de senaste åren på grund av deras förmåga att decentralisera styrningen av projekt, särskilt inom kryptorymden.

Som sådan kommer TARO-token också att fungera som en styrningstoken för RobotEra DAO.

Detta innebär att RobotEra-teamet kommer att kunna ligga före ekosystemet för kryptovaluta eftersom de kan utnyttja det kollektiva sinnet hos deras gemenskap och bidragsgivare.

Med stöd av LBank Labs

RobotEra-teamet har arbetat flitigt för att bilda partnerskap som kommer att hjälpa dem att bli en mainstream-metavers, och som sådan har de fått stöd av LBank Labs, som är teamet bakom LBank-börsen.

Ett så viktigt partnerskap i ett så tidigt skede är livsviktigt för den framtida utvecklingen av projektet och kommer sannolikt att göra det lättare för TARO att bli noterad på centraliserade börser när förköpet är klart.

RobotEra förköp är nu tillgänglig

Förförsäljning av RobotEras infödda valuta för metavers och ekosystem, TARO, är nu tillgänglig på RobotEras webbplats.

För närvarande är priset på TARO endast €0.02, men eftersom förköpet är i flera steg kommer priset att öka gradvis.

I nästa steg av förköpet kommer TARO att höja priset till €0.025.