De 13 bästa Cyber ​​​​Monday TV-erbjudandena: OLED, QLED och smarta TV-apparater från 79.99 $

De 13 bästa Cyber ​​​​Monday TV-erbjudandena: OLED, QLED och smarta TV-apparater från 79.99 $

Cyber ​​​​Monday TV-erbjudanden är i full gång med återförsäljare som Amazon, Best Buy och Walmart som redan startar försäljningen med massiva besparingar på QLED, OLED och smarta TV-apparater. Cyber​​​Monday TV Deals-evenemanget är din sista chans att få din dröm-TV till ett pris som aldrig tidigare skådats, och vi samlar ihop de 13 bästa tillgängliga erbjudandena just nu.

Dagens bästa Cyber ​​​​Monday TV-erbjudanden inkluderar något för alla, oavsett om du vill spendera allt på en vacker OLED-skärm eller vill få en mindre budget - vår lista har dig täckt. Några av de bästa erbjudandena inkluderar Insignia 4-tums 65K Smart TV för bara $379.99 (öppnas i en ny flik), denna massiva 4-tums Samsung Crystal 85K TV till försäljning för $1,297.99 50 (öppnas i en ny flik) och denna 288- tums QLED så lite som $XNUMX (öppnas i en ny flik).

Eftersom Cyber ​​​​Monday-evenemanget officiellt startar imorgon har de flesta återförsäljare redan lanserat Cyber ​​​​Monday TV-erbjudanden, och de bästa erbjudandena kommer att gå snabbt. Ungefär som vad vi såg på Black Friday är TV-apparater några av de hetaste besparingarna och erbjudandena kommer att sälja slut snabbt. Om du ser ett pris du gillar är vårt råd att agera snabbt innan det är borta.

De 13 bästa Cyber ​​​​Monday TV-erbjudandena

Fler av dagens bästa tv-erbjudanden

https://lacomparacion.com/wp-content/uploads/2021/04/Meilleur-presse-agrumes-pour-2021-LaComparacion.gif