Black Friday TV-erbjudanden har rullat ut under helgen, så de goda nyheterna är att du inte behöver vänta på Cyber ​​​​Monday-evenemanget för att få ett avtal. Du kan fortfarande få rekordpriser på en mängd vackra skärmar, och vi hjälper dig att hitta det bästa av det bästa genom att samla de 11 bästa Black Friday TV-erbjudandena som fortfarande är tillgängliga online.

Dagens Black Friday TV-erbjudanden inkluderar något för alla, oavsett om du vill spendera allt på en vacker OLED-skärm eller om du vill få en mindre budget - vår lista har dig täckt. Några av de bästa erbjudandena som fortfarande finns inkluderar vår högst rankade TV, LG:s 2 C2022 OLED TV, till försäljning för rekordstora $1,271.99 4 (öppnas i en ny flik), denna rabatterade Insignia 65-tums 379.99K smart TV för bara €4 (öppnar om en ny flik) och denna massiva 85-tums Samsung Crystal TV 1,297.99K till försäljning för XNUMX XNUMX € (öppnas i en ny flik).

Kolla in fler av de bästa Black Friday TV-erbjudandena som fortfarande är till salu idag, som alla inkluderar rekordpriser. TV-apparater var bland de mest populära Black Friday-erbjudandena, med flera modeller slut i lager. Allt detta för att säga att om du ser ett pris du gillar rekommenderar vi att du agerar snabbt om du inte vill spela på Cyber ​​​​Monday TV-erbjudanden.

11 bästa Black Friday TV-erbjudanden fortfarande tillgängliga

Dela detta