Sea of ​​​​Thieves Säsong 7 har tillkännagivits i en slum för den hårdaste sjövargen, och avslöjar en mängd nya funktioner som kommer till piratspelet för flera spelare.

Sea of ​​​​Thieves säsong 7, som presenterades under Xbox och Bethesda keynote, kommer att introducera flera nya anpassningsalternativ eftersom den låter dig bli en sann kapten på ditt eget skepp. Detta kommer att låsa upp flera nya funktioner, inklusive möjligheten att anpassa din hytt, byta namn på ditt fartyg och spara fartygslastningar.

Säsong 7 kommer också att introducera ett nytt poängsystem i spelet relaterat till hur du säljer byten du förvärvar medan du plundrar. Vi förväntar oss att den nya säsongen, som vanligt, kommer att innehålla massor av nya föremål att låsa upp genom ett förstklassigt stridspass också.

Men bortsett från de nya funktionerna var den verkliga stjärnan i showen själva annonsen. Sjungs av en glad sjöman, det är definitivt den bästa sjölåten vi har hört på länge. Visst, vi spenderar inte mycket tid på att fylla våra lungor i Davy Jones kungarike.

Ta en titt på trailern nedan.

Hittills har Sea of ​​​​Thieves låtit dig välja mellan flera olika typer av fartyg och utrusta dem med olika dekorationer. Det fanns dock inget beständigt fartygsägandesystem och dina anpassningsmöjligheter var begränsade. Du skulle gå med i en server, leka med ditt utvalda skepp och sätta segel, återuppliva med ditt betrodda skepp vid döden.

Vi tycker att Sea of ​​​​Thieves är en av de bästa dagarna med Xbox Game Pass. Kolla in det om du är medlem i Microsofts prenumerationstjänst för spel.

Dela detta