Att överraska! Mycket, mycket snart kommer en ny dokumentserie om utvecklingen av The Rings of Power att släppas på Prime Video.

Tillgänglig på Amazons streamingtjänst idag (21 november), The Making of The Rings of Power bjuder in dig att återvända till Midgård för en aldrig tidigare skådad inblick bakom kulisserna på hur den populära high-fantasy-serien kom till. . liv. Dokuserien kommer i helgen (25-27 november), lagom till försäljningen av Black Friday 2022.

För att sammanfalla med den kommande releasen av Prime Video-dokumentären har en trailer också laddats upp som visar vad Sagan om ringen kan förvänta sig av den speciella utseendeserien.

Kolla in trailern för The Making of The Rings of Power nedan:

I ett pressmeddelande gav Amazon mer information om vad fansen kommer att se när de ser The Making of The Rings of Power.

Dokumentserien kommer att ta publiken genom skapandet av seriens många områden, inklusive nyckelplatserna Númenor och Khazad-dûm, bakom kulisserna filmer från serien som filmas och exklusiva intervjuer med skådespelarna, skaparna och regissören. gruppmedlemmar

Läs våra sammanfattningar av Rings of Power säsong 1

Andra aspekter av dokumentserien kommer att utforska hur vissa scener utvecklades från konceptkonststadiet till deras verkliga motsvarigheter, tillverkning av vapen, kläder och scenerier, och seriens fysiskt krävande actionsekvenser.

Vart och ett av seriens åtta avsnitt har ett motsvarande inlägg, vilket innebär att fans kan ta en djupdykning i en – eller alla – av The Rings of Powers säsong 1-bidrag.

De som vill streama The Making of The Rings of Power kan göra det på sina tv-apparater, enheter eller streamingenheter, Prime Video-baserade webbläsare och mobila enheter. Dessutom kan dokumentären släppas när som helst medan fansen streamar showen, vilket gör det enkelt att fördjupa tittarna i alla aspekter av prequel-projektet. Här är en snabb genomgång av hur du kommer åt dokumentserierna på din valda enhet:

  • Mobil enhet eller webbläsare på Prime Video – flytta markören, peka på skärmen och/eller pausa programmet för att visa röntgenkontrollerna på skärmen. Använd dem för att börja titta på input bakom kulisserna för varje avsnitt. För att se dokumentärserien i helskärmsläge, tryck på "Röntgen Visa alla" längst upp till vänster på skärmen.
  • TV-apparater eller streamingenheter – Gå till The Rings of Power Prime-videosidan. Scrolla ner till avsnittet Bonusinnehåll på programmets huvudsida för att streama avsnittet av varje avsnitt.

Kommer The Rings of Power-dokumentären att diskutera de största överraskningarna från säsong 1-finalen? (Bildkredit: Prime Video)

Rings of Power säsong 1 var en stor framgång för Amazon, med serien på åtta avsnitt sågs av 100 miljoner Prime Video-prenumeranter över hela världen, varav 25 miljoner var inställda på bara seriens tvåavsnittspremiär, vilket gör den till den största Prime Video. alla tiders premiär. Tillsammans streamade tittarna The Rings of Power i över 24 miljarder minuter (417 miljoner timmar), vilket slog alla möjliga rekord på Amazons streamer och gjorde det till en av de bästa Prime Video-showerna genom tiderna. .

För många tittare, inklusive oss, kommer framgången med The Rings of Power inte som en överraskning. I vår recension av The Rings of Power-premiären kallade vi den "prestige-TV:s nya juvel i Prime Video-kronan", och tillade "det är episk fantasy när den är som bäst; en serie som samtidigt hedrar JRR Tolkiens legendariska verk och berättar en fängslande historia." ursprungliga berättelsen.

Rings of Power säsong 2 var grönbelyst av Amazon Studios i augusti 2021, med produktion som började i oktober 2022. Till skillnad från säsong 1 och Peter Jacksons Sagan om ringen-filmerna kommer den andra säsongen av prequel-serien bara inte att turnera i Nya Zeeland. Istället kommer den huvudsakliga fotograferingen att äga rum i första hand i Storbritannien, med en viss sekundär filmning möjlig i Europa.

För mer innehåll baserat på den populära showen, läs vår förklarade artikel om Rings of Power säsong 1-finalen. Du kan också ta reda på mer om rollbesättningen i våra exklusiva chattar, inklusive när den här skådespelaren insåg att han verkligen spelade Sauron och varför The Strangers stora avslöjande försenades till sista stund.

Rings of Power Säsong 1 är nu tillgänglig att streama i sin helhet på Prime Video.

Dela detta