Stardew Valley är nästa spel som får en gratis provperiod på Nintendo Switch Online.

Nintendo Switch Online-medlemmar kommer att kunna spela den fristående jordbrukssimuleringen från 13 juni till 19 juni, enligt spelets Nintendo eShop-sida (öppnas i en ny flik). Precis som de tidigare testerna kommer detta att ge dig tillgång till hela spelet, så att du kan ta reda på om Stardew Valleys söta bukoliska livsstil är rätt för dig.

Vi tror dock att det kommer att göra det. Det är inte bara ett av de bästa indiespelen som finns, utan Stardew Valleys lojala anhängare har bara vuxit sedan det först släpptes på PC 2016. Denna Nintendo Switch-port anpassar troget sin princip om att plantera, bygga relationer, älska av naturen och till och med låter dig skapa en välmående miljö med upp till två andra spelare i samarbetsläge.

(Bildkredit: Chuckefish)

Hur man får Stardew Valley gratis provperiod

För att ladda ner spelet måste du gå till din Nintendo Switch eShop, välja alternativet Nintendo Switch Online från menyn till vänster och välja Stardew Valley från den aktuella listan över aktiva speltester. Se till att du för närvarande prenumererar på Nintendo Switch Online, annars har du inte tillgång.

Som med tidigare tester, kommer alla framsteg som gjorts under demoperioden att överföras till hela spelet om du slutar med att köpa det. Vi hoppas också att Stardew Valley kommer att rabatteras under testperioden för att försköna affären.

Stardew Valleys tid i rampljuset följer noga Spelunky 2, som fick den kostnadsfria provbehandlingen förra månaden. Det fanns många andra anmärkningsvärda urval, inklusive Minecraft-liknande 2D Terraria och Captain Toad: Treasure Tracker sandlådesamling.

Dela detta