Pokémon Go samarbetar med sin bordsskiva motsvarighet för ett crossover-evenemang som kommer att implementera en handfull nya funktioner för mobilspelet.

Pokémon Trading Card Game får en expansion med Pokémon Go-tema i juli, vilket för flera av Niantics AR-fickor till fysiska kort. Enligt ett blogginlägg (öppnas i en ny flik) kommer Pokémon Go att hålla ett crossover-event från 16 juni till 30 juni för att sammanfalla med lanseringen, och lanserar en handfull nya releaser för mobilspelet.

Främst bland dem är en ny version av Pikachu. Den elektriska musen kommer snart att hittas i det vilda iförd hatt. Det är inte vilken hatt som helst, utan en Pokémon TCG-hatt, motsvarande en blå baseballkeps prydd med två korsade Pokémon-kort på framsidan. Han kommer att få sällskap av Bug/Water-type Wimpod och hans utvecklade form Golisopod, som också kommer att göra sin debut.

(Bildkredit: Niantic)

Utmaning accepterad

Sex Collector Challenges kommer att lanseras under evenemanget, som ger dig i uppdrag att fånga specifika Pocket Monsters som är en del av den kommande Pokémon Go-expansionen: XP, Lures, Incubators och en chans att möta Venasuar, Blastoise, Meltan och Charizard, som fortfarande är en. av de bästa Fire-type Pokémon i Pokémon Go.

Tre ytterligare utmaningar kommer att släppas den 23 juni, och ett gäng tidsbegränsade räder kommer att vara tillgängliga hela tiden. Alla Mewtwo som fångas i din femstjärniga raid under crossover-evenemanget kommer att känna Charged Attack Psystrike som en extra bonus.

Pokémon Go har inte sett någon avmattning under de senaste veckorna, med sin senaste community-dag online den 21 maj. Och det kommer inte att sakta ner för Amazon Prime-medlemmar. Alla som registrerar sig för Amazons premiumtjänst kommer att kunna vinna ett gäng freebies under de kommande två månaderna. Förvänta dig inte att en hattbärande Pikachu ska vara bland dem.

Dela detta