Företagens e-postattacker är nu en industri

Cloudflare har utökat sitt Zero Trust-erbjudande (öppnas i en ny flik) till meddelandetjänster samt förebyggande av dataförlust (DLP).

Företaget har lagt till nya funktioner till sin Zero Trust SASE-plattform – Cloudflare One, som de lovar kommer att vara ett "djupt integrerat" tillvägagångssätt som möjliggör enkel implementering med bara några klick, snabb prestanda och stark slutpunktssäkerhet (öppnas i en ny flik ), nätverk och e-post.

För e-post (öppnas i en ny flik) kommer Cloudflare att försöka kombinera sin anti-phishing-lösning som erhölls när man köpte Area 1 Security, med dess webbläsarisoleringsfunktion, som automatiskt sätter skadliga länkar i karantän, i en fjärrwebbläsarsession.

E-post och dataskydd

När det kommer till data, säger Cloudflare att det nu har gått bortom "bara onlineanalyser." Dess Zero Trust-plattform lovar kontroller i realtid, med inbyggda verktyg för att förhindra dataförlust som skannar känslig information (öppnas i en ny flik) eller mot data i vila, med en API-baserad CASB.

Andra funktioner inkluderar skydd av alla anslutningar med Zero Trust-kontroller, såväl som anslutning och skydd av data, enheter, stationära datorer, molnnätverk och mer, utan beroende av hårdvaruskåp, genom Cloudflare Magic WAN, som nu är allmänt tillgängligt.

Sedan tillkännagivandet 2020 har Cloudflare One mer än fördubblat antalet kunder från år till år, sa företaget, medan den genomsnittliga dagliga trafiken har sexdubblats under samma period.

"När jag sitter ner med kunder, delar de att en av de mest skrämmande aspekterna av Zero Trust-säkerhet helt enkelt är var man ska börja. Ännu värre, varje leverantör har en annan definition av Zero Trust, vilket förvandlar ett kritiskt förhållningssätt till säkerhet till ett missförstått och missförstått tillvägagångssätt." överanvänd term”, säger Matthew Prince, medgrundare och VD för Cloudflare.

"Vi tror att Zero Trust bör spänna över hela nätverket, från e-post till datacenter, och göra anslutningar för användare och enheter snabbare, inte sakta ner folk. Och vi vill ge varje kund en steg-för-steg-guide om vad de kan göra idag, den här veckan och den här månaden för att vara säkrare, oavsett vilken leverantör de använder."

Dela detta