Försäljningen av Black Friday 2022 pågår. Dagen kommer inte förrän den 25 november, men vi har redan sett massor av rabatter hittills, och vår live Black Friday-blogg är det bästa stället att följa de senaste och största erbjudandena när de händer.

Medan de flesta återförsäljare sänker priset på ett omätligt antal produkter, tenderar världens främsta streamingtjänster att dra sig för att erbjuda Black Friday-erbjudanden till potentiella kunder.

Tja, för det mesta. Det finns alltid en stor streamer som får ett stort årligt prisfall: Hulu, och så är det fortfarande 2022. Just nu kan kunder köpa en 12-månaders annonsbaserad Hulu-prenumeration för bara $1.99 per månad (öppnas i en ny flik) – ett erbjudande som representerar en betydande besparing på 75 % på sitt vanliga pris på 7,99 €. Erbjudandet är endast tillgängligt fram till måndagen den 28 november, så agera nu annars missar du något.

Hulu möter konkurrens från andra streamers i Black Friday-försäljningen i år, med HBO Max som leder vägen med sitt eget 80 % Black Friday-avtal. Även om det låter otroligt tilltalande, är det Hulus Black Friday-deal som jag kommer att köpa, och här är varför.

The Bear är inte bara en fantastisk Hulu-show, det är en av de bästa showerna 2022. (Bildkredit: Hulu)

Till att börja med är Hulus bakkatalog förvånansvärt fantastisk. Det finns ett antal fantastiska program att titta på, som spänner över ett brett utbud av genrer för fans av alla slag för att hitta något värt att titta på.

Bara under de senaste två åren har några av de bästa Hulu-programmen genom tiderna sänts på plattformen. Just Murders in the Building, Ramy, The Bear, Pam & Tommy, PEN15 och Reservation Dogs är bara sex exempel på den högkvalitativa underhållningen som finns på Hulu, erbjudanden som också konsekvent har nominerats på prisutdelningskretsen. I USA är dessa tv-serier endast tillgängliga på Hulu (de streamar på Disney Plus i Storbritannien). Så du behöver en Hulu-prenumeration om du vill se dessa toppprogram från ena sidan av Atlanten. minst.

Det finns också massor av bra Hulu-filmer att titta på. Från Palm Springs och Run till Prey and Fresh, Hulu spänner över hela skalan av genrer för att erbjuda en fantastisk uppsättning av de bästa Hulu-filmerna.

Utöver det ursprungliga innehållet erbjuder en Hulu-prenumeration också andra fördelar. Att tjäna pengar ger dig chansen att prova HBO Max, Warner Bros. Discoverys streamingplattform, gratis i en vecka.

När du registrerar dig för en Hulu-prenumeration kan du välja ett tillägg för att få en sju dagars gratis provperiod på HBO Max. Även med HBO Max Black Friday-rea, representerar Hulu-tillägget stort värde för pengarna eftersom det är det enda sättet att prova HBO Max gratis och komma ikapp med House of the Dragon och The Batman. Inte illa va?

Martin Short, Steve Martin och Selena Gomez tittar runt en dörr i Only Murders in the building säsong 2

Only Murders in the Building är en löjligt rolig Hulu-serie. (Bildkredit: Hulu)

Hulu är också ett av de billigaste streamingalternativen som finns, och det var innan deras Black Friday-rea avslöjades.

Hulu är vanligtvis den näst billigaste streamern, med dess annonsbaserade prenumeration som kostar bara $7.99 per månad. Det betyder att Hulu är näst efter Apple TV Plus ($4.99 per månad) när det gäller att köpa ett abonnemang i USA. Andra alternativ, som Netflix ($9.99 per månad), HBO Max ($9.99) och Prime Video (€8.99) kan ha större bibliotek. Men när det kommer till att spara pengar på en streaming-prenumeration finns Hulu där även när Black Friday-försäljningen inte sker.

Visserligen är Hulus Black Friday-avtal för 2022 inte riktigt lika bra som sin föregångare. Förra året kunde en 12-månaders Hulu-prenumeration köpas för mindre än €12, eller €0,99 per månad. Ändå är det fantastiskt värde för pengarna att registrera sig för årets €1.99 per månad, med potentiella kunder som sparar €72 om de gör det.

Under ett år där levnadskostnadskrisen har fått vardagspriserna att skjuta i höjden och folk sedan säger upp sina prenumerationer på streamingtjänsten, är denna Hulu Black Friday-affär värd att överväga. Naturligtvis är HBO Max-erbjudandet lika frestande, men det erbjudandet på $1.99 per månad löper ut efter tre månader, medan Hulus varar hela året. För de som vill spara så mycket pengar som möjligt med en streaming-prenumeration vinner Hulu helt klart, vilket är anledningen till att jag mer än något annat kommer att köpa en denna Black Friday.

För mer Hulu-innehåll, kolla in alla Hulu-planer och priser som är tillgängliga för dig. Annars, kolla in dessa briljanta Black Friday TV-erbjudanden om du letar efter en ny skärm för att titta på ditt favoritinnehåll.

Dagens bästa erbjudanden på Hulu

Hulu (Öppnas i en ny flik) på Hulu (Öppnas i en ny flik)Hulu (Öppnas i en ny flik) på Hulu (Öppnas i en ny flik)

Dela detta