Nytt GoDaddy-verktyg hjälper företag att bemästra sociala medier

Nytt GoDaddy-verktyg hjälper företag att bemästra sociala medier

GoDaddy, den ledande leverantören av webbhotell och domänregistrering, har introducerat verktyget Link in bio som den senaste funktionen i sin studioapp.

I konkurrens med Linktree och Luma skapades GoDaddys biolänklösning för att hjälpa företag att marknadsföra sina viktiga webbplatser på sociala medier.

Med det nya gratisverktyget kan GoDaddy-kunder välja länkar på en minisajt eftersom webbhotellet fokuserar på att hålla företagsägare i linje med varumärket.

Maximalt socialt engagemang

GoDaddy-länken i bioverktyget fungerar på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Twitter och Pinterest boards, såväl som YouTube och TikTok-kanaler.

"Det finns otaliga sätt för småföretagare att få kontakt med potentiella kunder online," sa GoDaddy i ett blogginlägg (öppnas i en ny flik).

"I takt med att konstellationen av platser ett företag kan presentera för kunder växer, växer antalet länkar som det behöver dela med sig."

Inga webbdesignkunskaper krävs, GoDaddys Link In Bio-verktyg tillåter företag att visa ett obegränsat antal länkar på deras sociala mediebio.

Verktyget låter användare lägga till, ta bort och ordna om länkar i valfri ordning och kommer med en mängd olika mallar, foton, typsnitt, innehåll och färger tillgängliga i GoDaddy Studio-appen.

En ny funktion som heter Color Palette är för närvarande tillgänglig på iOS, med GoDaddy som tillkännager planer på att utöka tillgängligheten på Android under de kommande månaderna.

GoDaddy studio-appen lanserades i februari 2022 och är en mobilapp för fotoredigering som låter användare lägga till text till bilder och ändra färger, teckensnitt och bakgrunder för att skapa varumärkesinnehåll från smartphonebilder.

Studio är helt integrerat med alla GoDaddys webbplatser och marknadsföringsplaner, inklusive funktionalitet för sociala medier och e-postmarknadsföring, samt e-handelsplattformar för att sälja produkter och tjänster.